Filter
Juristexamen
Amerikas förenta stater Ohio Cleveland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Tvärvetenskaplig juridik 2019 i Cleveland i USA

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

Tvärvetenskaplig lag är ett studieområde som gör det möjligt för programdeltagarna att skräddarsy en examen för att passa sina karriärmål i den rättsliga arenan. Till exempel kan eleverna studera ekonomin utöver finanslagstiftningen för en ställning i näringslivet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Cleveland, Ohio börjat som ett centrum för tillverkning och är idag mest populärt känd för att inhysa Rock and Roll Hall of Fame. Den har ett stort antal högskolor, universitet och forskningscentra.

Be om information Masterprogram i juridik i Tvärvetenskaplig juridik i Cleveland i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Tvärvetenskaplig juridik, Cleveland

Examina
Plats
Amerikas förenta stater
Ohio
Cleveland
Studietyp
Tempo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Vi erbjuder studenter från hela världen möjlighet att få en avancerad examen från en ABA-ackrediterade amerikanska Law School till ett konkurrenskraftigt pris. ... [+]

Jur.kand För internationella studenter

Välkommen till Cleveland-Marshalls internationella Jur kand Program! Vi erbjuder studenter från hela världen möjlighet att få en avancerad examen från en ABA-ackrediterade amerikanska Law School till ett konkurrenskraftigt pris. Vi gör det genom att ge en exceptionell lärare till elev förhållande, en framstående lärare och en personligt anpassad studieprogram. Som Law School, vars akademiker inkluderar domarna i Ohio högsta domstolen, federala domare, medlemmar av den amerikanska representanthuset, Cleveland borgmästare, och många andra framstående jurister, medborgerlig och företagsledare, skulle vi vara glada att överväga dig som en del av vår familj.... [-]

Amerikas förenta stater Cleveland
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska