56 LLM Program i Tvärvetenskaplig juridik 2024

LLM Program i Tvärvetenskaplig juridik 2024Filter
    • Boston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Det allmänna Master of Laws-programmet är för studenter som redan har avslutat en juridiksexamen och vill förbättra sina juridiska färdigheter genom att fokusera på ett visst område eller ett tillväxtområde.

    • Dallas, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    36 månader

    På Campus

    Engelsk

    Den allmänna LL.M. program erbjuder jurister en möjlighet att bredda sin bakgrund i vissa specialiserade juridiska områden genom att anmäla sig till avancerade kurser och seminarier och genom att engagera sig i specialiserad forskning. De flesta studenter som söker denna grad koncentrerar sig på områden som företags- och handelsrätt, internationell rätt, immaterialrätt, rättspraxis och förfarande, naturresurser eller fastighetsrätt.

    • Online

    Deltid

    94 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår LLM Legal Practice (SQE1&2)-kurs är designad för akademiker som vill kvalificera sig som advokat genom att använda den nya SQE-vägen för att praktisera och även få en Master's Award. Vi fokuserar på de färdigheter som arbetsgivare söker så att du kan förbättra dina akademiska kunskaper samtidigt som du förbereder dig för livets verklighet i juridisk praktik, det är därför du kommer att få fyra veckors garanterad kvalificerande arbetserfarenhet (QWE) inom våra juridiska rådgivningskliniker. Den här kursen kommer att säkerställa att du är fullt förberedd för din karriär som advokat, såväl som framgång i SQE-proven.

    • Carlisle, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. programmet vid Penn State's Dickinson Law ger studenter och advokater utbildade utanför USA en hög nivå förståelse för det amerikanska rättssystemet.Programmets grundkurser introducerar dig till våra unika analytiska metoder.Studenter kan sedan välja kurser från vår "Advokat As ..." läroplan uppdelad efter specialiserade studieområden, och skapa personliga spår baserat på intresseområden.

    • Irvine, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Lärare Master of Laws (LL.M.) på University of California, Irvine School of Law erbjuder en förstklassig juridisk utbildning till advokater, domare, tjänstemän och andra som vill bli utbildade om rättsväsendet och lagspraxis i USA.

    • London, Storbritannien
    • Birmingham, Storbritannien
    • + 4 more

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Våra LLM från vår nya Master's in Law programsvit är designade för juridik och icke-juridiska akademiker som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialistområde av lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online. Med Master of Law (Allmänt) kan du njuta av maximal flexibilitet i ditt val av moduler och avhandlingsämne. Kursen har avsiktligt utformats för att vara ett innovativt, anpassningsbart program för juridik- och icke-juridiska akademiker för att anpassa sina studier för att passa deras föredragna intresseområden.

    • Antwerp, Belgien
    • Online

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet förbereder deltagarna för att praktisera juridik i en internationell miljö, antingen hemma eller utomlands. De färdighetskurser som erbjuds låter dig välja den yrkesinriktning du föredrar: att arbeta i internationella organisationer, i den privata sektorn eller på en NGO, att ta ett advokatyrke eller att arbeta som advokat i ett tvärvetenskapligt sammanhang.

    • Maastricht, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet i kriminalteknik, kriminologi, och juridik ger dig inblick i de olika discipliner som är involverade inom kriminalteknisk forskning. Du kommer också att titta på den roll det straffrättsliga systemet spelar i samhället.

    • Caserta, Italien
    • Shkodër, Albanien

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    SUN Juridiska institutionen, från läsåret 2016/2017, har aktiverat en ny integrerad studiekurs med Luigj Gurakuqi State University of Shkoder (Albanien). Kursen ger studenterna möjlighet att få en dubbel examen, det vill säga en dubbel examen i juridik.

    • Bradford, Storbritannien

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Den nya LLM i internationell handelsrätt ger dig specialistkunskaper om regleringen av internationell handel, och en grundlig förståelse för de bredare sociala, ekonomiska och politiska sammanhang som formar modern affärsrätt och praxis.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med denna examen är att låta en student genom forskarutbildning visa förmåga att på en avancerad nivå behärska det aktuella tillståndet för specialkunskap om ett visst ämne inom en viss laggren och att tillhandahålla en sund utbildning i forskningsmetoder.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt LLM-program (Master of Laws) ger studenterna möjlighet att studera vid vår livfulla juridiska högskola med sitt unika fokus på de rättsliga systemen och rättsliga utmaningarna i det globala söderna i allmänhet och Asien, Afrika och Mellanöstern i synnerhet. LLM: s struktur gör det möjligt för studenter att skapa ett eget studieprogram, välja bland ett brett utbud av moduler, inklusive de i jämförande rätt, internationell rätt, lag och utveckling, handels- och handelsrätt, mänskliga rättigheter, miljörätt, islamisk lag och tvistlösning. Dessutom kan studenterna kunna genomföra moduler utanför juridikhögskolan, vilket öppnar upp SOAS s utbud av världsledande alternativ inom språk, kulturer, konst, humaniora, politik, ekonomi och ekonomi med mera. Studenter slutför LLM genom att genomföra en avhandling och utveckla ett utvidgat forskningsprojekt om ett ämne de väljer. LLM kan tas heltid under en period av ett år eller deltid över en period av två, tre eller fyra år.

    • Leuven, Belgien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    KU Leuven Advanced Master of European Social Security behandlar social trygghet och socialt skydd ur ett juridiskt, ekonomiskt, sociologiskt, administrativt och filosofiskt perspektiv. Förutom att det är tvärvetenskapligt innehåller läroplanen en stark jämförande och multinationell komponent som fokuserar på tillhandahållandet av sociala rättigheter i hela Europa.

    • Cardiff, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Fortsätt forskarutbildning och samarbeta med ledande juridiska akademiker i framkanten av advokatpraxis. Vi är hem för en livlig forskarstuderande och tillgodoser en mångfald av intressen, bakgrunder och ambitioner, för studenter från Storbritannien och utomlands, med ett flexibelt utbud av program som erbjuder möjligheter till hel- och deltidsstudier.

    • Online United Kingdom

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    En online Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, så att du kan fokusera på specifika intresseområden. Med Master of Law (General) Online kan du njuta av maximal flexibilitet i ditt val av moduler och avhandlingsämne. Kursen har avsiktligt utformats för att vara ett innovativt, anpassningsbart program för juridik- och icke-juridisk akademiker för att anpassa sina studier för att passa deras föredragna intresseområden.