LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Munich Tyskland 2021

LLM är latin för Legum Magister, innebärandes juris. Vår Master of Laws (jur kand) Program i amerikansk lag är ett ettårigt traineeprogram. Utländska jurister som genomför programmet tilldelas graden "JK i amerikansk lag."

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

München är den 3: e största staden i Tyskland. Det ligger i delstaten Bayern och har över 1 miljon invånare. Som en ledande plats för vetenskap och forskning, har München över 4 stora universitet och flera högskolor.

Sök bland studieprogram i juridik i Munich i Tyskland 2021

sökresultat funna Filter

Jur Immaterialrätt och konkurrenslagstiftning

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
LLM
Okt 2021
<
Heltid
30 Apr. 2021
Engelska
Campusstudier

MIPLC ger en verkligt internationell och tvärvetenskaplig upplevelse tack vare de fyra partner som driver institutet, dess internationella fakultet och dess studenter från hel ...

Läs mer

Juridik (LLM)

Frankfurt School of Finance & Management
LLM
Okt 2021
<
Deltid
<
4 terminer
Tysk
Campusstudier

Master of Financial Law Eller Master of Fusion & Acquisitions

Läs mer

Master of Laws Handelsrätt med internationella aspekter

Diploma University of Applied Sciences
LLM
<
Heltid
<
Deltid
<
4 terminer
Tysk
Internet

Masterexamen i affärsrätt med internationella aspekter är utformad för studenter som redan har en första akademisk examen. Master-distansutbildningen är utformad som ett "blan ...

Läs mer