LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Bloomington Amerikas förenta stater 2021

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Bloomington Illinois är en stor stad för högre utbildning med en mängd olika institutioner och en välbalanserad ras-makeupen för befolkning på över 75.000.

Sök bland studieprogram i juridik i Bloomington i USA 2021

sökresultat funna Filter

Master of Laws (LLM)

Indiana University Maurer School of Law
LLM
Aug 2021
<
Heltid
<
2 terminer
Engelska
Campusstudier

LL.M. Programmet är utformat för internationella studenter med en första grad i juridik. Programmet kräver minst två terminer av heltidsstudie i hemvist. Utöver den traditione ...

Läs mer

Tvåårig LLM med engelska för juridikprogram

Indiana University Maurer School of Law
LLM
Aug 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Det tvååriga LLM med engelska för juridikprogram är ett tvåstegsprogram för sökande som ännu inte uppfyller de engelska behörighetskraven för direkt antagning till LLM-utbildn ...

Läs mer