LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen i Hartford Amerikas förenta stater 2019/2020

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

Studenter som bedriver en LLM (Master of Law) tillbringar ett till två år studerat ett visst rättsområde. Deras avancerad utbildning förbereder dem att arbeta med inriktningar som internationell rätt eller skatterätt.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Att vara huvudstad i delstaten Connecticut, spelar Hartford stad värd för en frisk befolkning på mer än 120.000 invånare. Det är smeknamnet "Försäkringen huvudstad i världen" skyldig sin långa historia med försäkringssektorn. Det finns olika högre utbildningsanstalter som erbjuder program huvudsakligen inom juridik och ekonomi yrken.

Sök bland studieprogram i juridik i Hartford i USA 2019/2020

sökresultat funna Filter

LL.M. i energi- och miljölagstiftning

UConn School of Law
Campusstudier Heltid 2 - 3 terminer Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Hartford

Den nya Jur.kand Programmet i energisystem och miljörätt vid UConn School of Law kommer att engagera studenter och utveckla sin kompetens i globala energibehov, klimatförändringar, politik för förnybar energi, miljöpolitik och markanvändning.

LL.M. mänskliga rättigheter och social rättvisa

UConn School of Law
Campusstudier Heltid 2 - 3 terminer Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Hartford

Den nya Jur.kand Mänskliga rättigheter och social rättvisa på UConn Law School kommer att ge studenterna en första examen i juridik en unik möjlighet att bedriva en utbildning som integrerar internationella och nationella dimensioner av advocacy för social rättvisa.

Magisterexamen i juridik från USA (jur kand)

UConn School of Law
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 3 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Hartford + 1 fler

Individualiserad uppmärksamhet, integration med studenter från USA, ett program för omfattande och flexibel läroplan, rimliga kostnader och en plats och fakultet utanför nummer: det är bara några av de saker som internationella studenter kan förvänta sig från Master of Law USA i juridik vid universitetet i Connecticut.

Magister i försäkringsrätt (jur.kand)

UConn School of Law
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Hartford + 1 fler

Våra Masters i Försäkringsrätt är en självklara valet för advokater och studenter från USA och runt om i världen som söker en gedigen bakgrund inom försäkringsrätt och finansiella tjänster.