26 Distansutbildning LLM Program i Amerikas förenta stater for 2024

Distansutbildning LLM Program i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • Concord, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Designad för USA och utländska advokater, studenter lär sig av bransch- och vetenskapliga experter i spetsen på området, allt från bekvämligheten i sina egna hem. Bli en IP-expert och se vad världen har för dig.

    • Fort Worth, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Om du någonsin har övervägt att tjäna din juristexamen finns det ingen bättre tid än nu och ingen bättre plats än Texas A&M University School of Law . LL.M. är en avancerad juristexamen för studenter som redan har tjänat en JD eller motsvarande från en juridikskola utanför USA. 24-timmars 1-årsprogrammet är avsett för inhemska och internationella studenter som vill utveckla en specialisering inom ett särskilt rättsområde; söka förståelse för amerikansk lag och procedur, inklusive dem som kanske vill sitta vid Texas Bar Examination. Online LL.M. Examensalternativ är internationell skatt, riskhantering, förmögenhetsförvaltning.

    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Master of Laws är en doktorsexamen i juridik från USA med ämnen fokuserade på utövandet av muntliga rättstvister som riktar sig till advokater från Latinamerika som är involverade i genomförandet av muntliga rättegångar i straffrättsliga och civilrättsliga frågor. Kurserna ges helt och hållet på spanska och online, med start sommaren 2023.

    • Dayton, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Från och med januari 2019 University of Dayton School of Law började de erbjuda ett helt online-alternativ för studenter som är intresserade av att slutföra sin LL.M. examen i amerikansk och transnationell rätt.

    • Columbia, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    LL.M. examen består av 24 studiepoäng studieår och kan normalt slutföras på ett år, även om det finns en deltid alternativ för inhemska studenter i LL.M. i Tvistlösningsprogram.

    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Flex-LLM i amerikansk lag är en intensiv utbildning utformad för att uppfylla de höga krav som krävs för att sitta i DC Bar. Den täcker strukturen för den amerikanska regeringen och rättssystemet och inkluderar materiella rättsområden som uppfyller ämneskreditkraven för DC Bar-examen. En heltidsstudie från januari eller maj förbereder dig för att gå till advokatprovet nästa år, i februari eller juli.

    • Sacramento, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    LLM i vatten- och miljölag kommer att förbereda dig för att tillgodose de olika behoven hos företag och utvecklare, jordbrukare och ranchägare, ideella organisationer och offentliga myndigheter på alla nivåer, från lokala till internationella.

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    GW-lag är födelseplatsen för den offentliga upphandlingslagstiftningen. De framstående medlemmarna i vår fakultet erkänns som tankeledare inom området och producerar stipendium som förändrar hur världen tänker och pratar om offentlig upphandling. Vår erfarenhetsmässiga, praktikbaserade läroplan förbereder studenterna för kraven på en komplex upphandlingslagstiftning. Vi erbjuder en oöverträffad mängd olika grader för advokater i utbildning, advokater och icke-advokater med erfarenhet inom området för offentlig upphandling.

    • Washington, Amerikas förenta stater
    • Gambia Online, Gambia

    Heltid, Deltid

    8 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna LLM är ett av världens enda två LLM-utbildningsprogram som erbjuds av en mellanstatlig organisation som bildas enligt internationell rätt (den andra erbjuds av European University Institute).

    • Düsseldorf, Tyskland
    • Online Norway
    • + 6 more

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Avestan, Engelsk, Spanska, Bengaliska, Kroatisk

    Detta är ett testprogram. Rättvisa för Emus! Enhörningar skyddar emus

    • Fort Worth, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Lansing, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Försäkrings lag läroplan har utvecklats i samråd med experter från industrin och är avsedd att ge exponering för de många och varierande aspekter av försäkring och riskhantering.

    • Chicago, IL, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Med ny teknik och sociala praktiker som ger upphov till nya immaterialrättsliga frågor, ledande utbildning i immaterialrätt och relaterade övningstekniker är nödvändigt för att hålla upp och framsteg inom snabbrörliga, konkurrensutsatt värld av immateriella rättigheter.

    • San Francisco, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Golden Gate Universitys Master of Law Studies (MLS) är utformad för att ge akademiker en djup förståelse för väsentliga ämnen, huvudkoncept och kärnteorier för juridik och juridiska studier för att förbereda dem för karriärer som ligger angränsande till juridiska personer eller en övergång till juridik. En MLS-examen är idealisk för icke-advokater som utövar karriärer som kräver avancerad juridisk kunskap.

    • Boston, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Medan 24-poäng LLM i Banking & Financial Law kan slutföras på ett års heltidsstudier, erbjuder BU Law flera andra registreringsalternativ baserat på din utbildningsbakgrund, yrkeserfarenhet och engelska kunskaper och plats. Med mer än 25 kurser som erbjuds kan du välja mellan en mängd olika klasser och scheman som bäst passar dina behov och intressen. Programmet Banking & Financial Law erbjuder samma utmanande program för LLM-studier i ett helt onlineformat, ett attraktivt alternativ för inhemska och internationellt utbildade advokater vars jobb hindrar dem från att delta i vårt traditionella program på plats i Boston. Online-kurserna undervisas av bostadsfakulteten och ingen skillnad görs på studentens avskrift eller diplom. De onlineutexaminerade får samma utskrift och diplom som studenter på bostadsprogrammet.