LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen i Fort Worth Amerikas förenta stater 2019/2020

Den JK (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. En jur kand styrka bara vanligtvis inte tillåter en att öva lag, i de flesta fall, vicehäradshövdingelever måste tjäna en yrkesexamen

En LLM är en forskarutbildning juristexamen som bedrivs av studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av lagen. Akademiker med denna specialutbildning ofta kvalificerad att arbeta i globala juridiska miljöer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden Fort Worth är den femte största i delstaten Texas och sextonde i landet. Känd för sin rika kultur och arkitektur, värd staden ett stort antal institutioner i sin bakgård. Nära till femton stora offentliga och privata universitet och institutioner, erbjuder ett brett utbud av grundutbildning, masters-och doktorsexamen program i olika yrken.

Sök bland studieprogram i juridik i Fort Worth i USA 2019/2020

sökresultat funna Filter

LL.M. & M.Jur. Curriculum in Risk Management

Texas A&M School of Law
Internet Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Fort Worth

LL.M. or M.Jur. Curriculum in Wealth Management

Texas A&M School of Law
Internet Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Fort Worth