LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen i Hempstead Amerikas förenta stater 2019/2020

Den juris kandidatexamen känd som JK, är en avancerad examen juristexamen. Kandidater ofta redan har en första examen i juridik och är intresserad av att främja sina studier av lagen. Skaffa en jur kand har ett antal distinkta fördelar.

En LLM (Master of Law) är en avancerad juristexamen som hjälper till att förbereda studenter med specialiserad juridisk utbildning. Kursplaner kombinerar ofta forskning, kurser, och en avhandling. LLM program tar ofta ett till två år att slutföra.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Hempstead, New York är hem för 750.000 invånare vilket gör den till den näst största i staten efter New York. Den serveras med ett stabilt skoldistrikt och inom dess gränser, finns det olika institutioner som erbjuder olika program.

Sök bland studieprogram i juridik i Hempstead i USA 2019/2020

sökresultat funna Filter

LL.M. hälsa lag och politik

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Internet Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Hempstead

Lagstiftning och politik direkt påverka multitrillion dollar sjukvården och folk som den betjänar.

Jur kand familjerätt

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Hempstead + 1 fler

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University etablerade Jur.kand Program i familjerätt som svar på samtida familjerätten praxis ökade efterfrågan på specialisering och behovet av ett tvärvetenskapligt fokus för att lösa familjefrågor.

LL.M. amerikanska juridiska studier

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Hempstead + 1 fler

Den amerikanska Legal Studies program bör tilltala utländska jurister som uppmuntras att få juridisk utbildning i amerikansk lag och praxis för att kunna konkurrera mer effektivt med amerikanska advokatbyråer som är verksamma i utlandet.