LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Jacksonville Amerikas förenta stater 2021

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Vanligen smeknamnet "j-ville," staden Jacksonville är den mest folkrika i delstaten Florida. Den har fått sitt namn för att hedra den sjunde presidenten i USA, Andrew Jackson. Den är värd flera institutioner, däribland ett statligt universitet som erbjuder masterprogram och forskarutbildning.

Sök bland studieprogram i juridik i Jacksonville i USA 2021

sökresultat funna Filter

Jur.kand (Jur kand) i amerikansk lag nätet

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Florida Coastal School of Law (kustlagen) Det var den första juridisk fakultet i USA för att erbjuda en L.LM. (Master) i juridik USA helt online. Med den senaste inlärningstek ...

Läs mer

Online-logistik och transport Jur.kand program

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Kurser i antingen 24-kredit Jur.kand program eller 12-kredit Certificate Program omfattar praktisk ”hands-on” undervisning inom följande områden: globala risk efterlevnad, kon ...

Läs mer

Nätet allmän lag studerar Jur.kand

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Coastal Laws Jur.kand i Allmänna juridikstudier är ett online-program öppet för vem som helst med en juristexamen, inklusive internationella och amerikanska advokater.

Läs mer