LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Las Vegas Amerikas förenta stater 2021

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Vanligen kallad "spelberoende huvudstad i världen," Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i termer av befolkningen. Det är känt för sitt livliga nattliv och kasinon dubbad som den ideala semesterorten staden. Utbildningsmöjligheter i staden är i gott med nära tio högre utbildningsanstalter tillgängliga.

Sök bland studieprogram i juridik i Las Vegas i USA 2021

sökresultat funna Filter

LL.M. i spellagsprogrammet

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
LLM
Sep 2021
Engelska

Lär dig spelrätt från banbrytaren inom spelutbildning. William S. Boyd School för lag vid University of Nevada, Las Vegas erbjuder det mest omfattande läroplanen och är det en ...

Läs mer