LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i East Lansing Amerikas förenta stater 2022

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

East Lansing, Michigan är känt för en av de bästa universiteten i USA, Michigan State University. På grund av detta, är stadens centrala distriktet i huvudsak består av studerande stadsdelar.

Sök bland studieprogram i juridik i East Lansing i USA 2022

sökresultat funna Filter

Intellektuell egendom, information och kommunikation Juridikprogram

Michigan State University College of Law
LLM
Engelska

Oavsett om du är advokat eller professionell inom ett annat område driver teknisk innovation ditt företag. Vårt unika program för immaterialrätt, information och kommunikation ...

Läs mer

MSU Laws globala livsmedelslagsprogram

Michigan State University College of Law
LLM
Engelska

Etablerat 2011 fortsätter Michigan State University (MSU) College of Laws globala livsmedelslagsprogram traditionen för markbidrag för tvärvetenskaplig utbildning för att förb ...

Läs mer