LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Miami Amerikas förenta stater 2021

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Miami är residensstad i Miami-Dade County, som ligger på Atlantkusten i södra Florida. Miami är rankad sjua i hela USA när vi talar om inskrivning av elever per capita. Miami är också känd vinst och ideella professionella program.

Sök bland studieprogram i juridik i Miami i USA 2021

sökresultat funna Filter

Juris magisterexamen

Florida International University College of Law
LLM
Engelska

FIU College of Law Juris Master (JM) -programmet är särskilt utformat för icke-advokater som vill utveckla sin karriär med juridisk utbildning. Det 30 högskolepoängen erbjuder ...

Läs mer

LL.M.

Florida International University College of Law
LLM
Engelska

Varför en LL.M. på FIU Law? Vår grundläggande LL.M-läroplan ger utländska advokater en solid grund i USA och gränsöverskridande lag, och avancerad forskning och skrivfärdighet ...

Läs mer