157 LLM Program i Amerikas förenta stater for 2024

LLM Program i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • Concord, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Designad för USA och utländska advokater, studenter lär sig av bransch- och vetenskapliga experter i spetsen på området, allt från bekvämligheten i sina egna hem. Bli en IP-expert och se vad världen har för dig.

    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är avsett för studenter som erhållit sin juristexamen från en skola i ett främmande land. Programmet är fullt anpassningsbart och studenterna har möjlighet att välja kurser som är närmare relaterade till deras intresse och mål.

    • Boston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Suffolk University Law School 's Master of Science in Law: Life Sciences (MSLL) doktorandprogrammet är för dem som vill få kunskap och verktyg som behövs för att bedriva eller vidareutveckla en karriär inom livsvetenskapssektorn. Oavsett om du är ny, erfaren eller vill göra en karriärförändring, tillgodoser MSLL den växande efterfrågan på yrkesverksamma med specialiserad utbildning.

    • Dallas, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    36 månader

    På Campus

    Engelsk

    Masters in Taxation program, för heltid eller deltid studenter, är ett omfattande, avancerad-grad program utformad för advokater som avser att specialisera sig i skattepraxis. Det fokuserar inte bara på teknisk styrning av skattelagstiftningen utan även på bredare frågor om skatte- och finanspolitik. De flesta av kurserna i läroplanen ger undersökningsnivåundervisning i ämnen som vanligtvis inte behandlas i JD-nivåskattkurser.

    • Philadelphia, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Starka rankningar. Personlig uppmärksamhet. Toppvärde. Tjäna en LL.M. vid Temple University Beasley School of Law , där du tar kurser tillsammans med JD-studenter, blir en del av en hårt sammanslutning som grundades 1974 och bor i den prisvärda staden Philadelphia, strategiskt beläget mellan New York och Washington DC. Vi inbjuder dig att gå med i Temple-familjen för att främja din karriär.

    • Fort Worth, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    I dagens globala, informationsbaserade ekonomi är det viktigare än någonsin att förvärva en sofistikerad förståelse av immaterialrätt (IP). Oavsett om du bedriver en IP-karriär, äger en start-up eller är engagerad i att utforma IP- eller teknikpolicyer för ditt land, kommer vår unikt utformade Master of Laws (LL.M.) inom immaterialrätt att förbereda dig för det komplexa och eviga utvecklande IP- och tekniklaglandskap. IP LL.M. examen är avsedd för studenter som redan har en JD-examen eller en första juristexamen från en icke-amerikansk lagskola. Denna examen riktar sig till praktiserande advokater, amerikanska jurister och studenter i internationell juridik, inklusive dem som vill sitta vid Texas Bar Examination.

    • Miami Gardens, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Välkommen till juristprogrammet för interkulturella mänskliga rättigheter vid St Thomas University College of Law! Detta innovativa LL.M.-program är utformat för att ge djupgående instruktioner om vår tids kritiska fråga: skyddet av mänsklig värdighet över politiska, sociala, ekonomiska och kulturella linjer.

    • Carlisle, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. programmet vid Penn State's Dickinson Law ger studenter och advokater utbildade utanför USA en hög nivå förståelse för det amerikanska rättssystemet.Programmets grundkurser introducerar dig till våra unika analytiska metoder.Studenter kan sedan välja kurser från vår "Advokat As ..." läroplan uppdelad efter specialiserade studieområden, och skapa personliga spår baserat på intresseområden.

    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM i Comparative Law-programmet är utformat för advokater och lagstadgade akademiker utbildade utanför USA. Kandidater för LLM i Comparative Law är inskrivna i två obligatoriska kurser, Introduktion till amerikansk lag och juridisk skrivning och forskning. Andra kurser är valfria och kan tas i något juridiskt område. Studenter har möjlighet att bedriva en koncentration i ett av sex populära rättsområden.

    • Dayton, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Från och med januari 2019 University of Dayton School of Law började de erbjuda ett helt online-alternativ för studenter som är intresserade av att slutföra sin LL.M. examen i amerikansk och transnationell rätt.

    • Columbus, Amerikas förenta stater

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    På Moritz kan du utforma din egen läroplan som passar dina karriärmål och akademiska intressen. Du kan välja från över 100 kurser inom huvudområden inom amerikansk, transnationell och internationell rätt för att följa en allmän läroplan eller koncentrera dig på ett specialiserat rättsområde.

    • Columbia, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Mizzou LL.M. i amerikansk lag ger en introduktion till det amerikanska rättssystemet och amerikansk rättspraxis för studenter som har tjänat sin första examen i lag utanför USA.

    • Irvine, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Graduate Tax Program vid University of California, Irvine School of Law erbjuder en innovativ läroplan som fördriver eleverna med både det doktrinära djupet och de praktiska färdigheter som behövs för att utöva skattelag på högsta nivåer, i USA eller utomlands.

    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Flex-LLM i amerikansk lag är en intensiv utbildning utformad för att uppfylla de höga krav som krävs för att sitta i DC Bar. Den täcker strukturen för den amerikanska regeringen och rättssystemet och inkluderar materiella rättsområden som uppfyller ämneskreditkraven för DC Bar-examen. En heltidsstudie från januari eller maj förbereder dig för att gå till advokatprovet nästa år, i februari eller juli.

    • Sacramento, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    LLM i vatten- och miljölag kommer att förbereda dig för att tillgodose de olika behoven hos företag och utvecklare, jordbrukare och ranchägare, ideella organisationer och offentliga myndigheter på alla nivåer, från lokala till internationella.