LSAT-testförberedelsekurs

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Förbereder du dig för Law School Admission Test (LSAT)?

Registrera dig för att ta ett gratis diagnostiskt test för att bestämma dina styrkor och svagheter.

Gör ditt bästa! Tala med våra utbildnings- och karriärrådgivare för att lära dig mer om våra online-testförberedelsekurser, universitetstillträde och karriärrådgivning.

Alla testförberedelsekurser inkluderar:

  • Videolektioner
  • Studiematerial online
  • Flervalsövningar ifrågasätter banker
  • Live onlinekurser ledda av toppinstruktörer
  • Mock tentor
  • Mobilappåtkomst i många fall

Introduktion

I nästan ett decennium är Grace Education ett digitalt distansutbildningsinstitut för studenter och yrkesverksamma som kombinerar antagningskonsult och förberedande examensförberedelser för högskolor, affärer och forskarskolor med tjänster för arbetsförmedling, rådgivning om karriärledning och utbildning för ledarutveckling för att odla livslång akademisk utveckling och pågående professionell utveckling.

Sedan grundandet 2012 har Grace Education samarbetat med utmärkta LSAT-instruktörer för att designa digitala, personliga, personliga testförberedelsekurser för att öka förtroendet, förstärka testtagningsstrategier och förbättra dina poäng.

Gör ditt bästa på LSAT med Grace

Som förberedelse för antagning till amerikanska och europeiska juridikskoleprogram måste de sökande visa kritisk läsning, verbalt resonemang och analytiskt tänkande mätt med det standardiserade testet: LSAT.

Förutom vår coaching för LSAT-testförberedelser, utnyttjar många av våra studenter också Grace Education högskolor, affärs- eller doktorandintagstränare för att hjälpa till med sina universitetsapplikationer och få inträde till mycket selektiva amerikanska, brittiska och europeiska högskolor och universitet.

Med en framgångsgrad på 97% av studenternas antagande sedan starten 2012 har Grace Education hjälpt hundratals sökande att få antagning till prestigefyllda juristprogram vid Harvard, Yale, Stanford, Columbia och University of Pennsylvania för att nämna några.

Dessutom leder många av dessa studenter till bra karriärer med hjälp av Grace Education Career and Leadership Institute-tränare.

Pedagogik

Grace konstruerar sin framgång med beprövade undervisningsmetoder

En elevs styrkor och svagheter bestäms av ett diagnostiskt test. Hans eller hennes inlärningsstil bestäms också av ett inlärningsstilprov. Efter analys paras studenterna med en testförberedande tränare som de kommer att organisera en skräddarsydd och individuell kurs för att bäst förbereda dem för att få sitt bästa på provet.

Exempelbaserad instruktion, övningsteststrategier, testsimuleringar och granskning är kärnan i Grace Education 's undervisningsmetoder.

Eleverna väljer dag och tid för sina personliga en-mot-en-kurser.

Flexibla betalningsplaner finns tillgängliga.

Vi är ett av få företag som överväger de geografiska levnadskostnaderna i vår prissättning för att göra våra program och tjänster tillgängliga för alla studenter oavsett var de bor.

vittnesmål

Jag tyckte att Grace Education LSAT-kursen var fantastisk. Jag hade en bra instruktör som visste vad hon gjorde och kunde lära sig metodiken effektivt. Kursmaterialet var jättebra eftersom de gav en mängd frågor och övningstest som alla togs från tidigare LSAT. Genom lektionerna och granskningen på egen hand med hjälp av online-studiematerialet kunde jag öka min poäng 18 poäng från det allra första övningstestet till mitt faktiska LSAT. Denna kurs rekommenderades av mig av ett antal vänner och jag var så glad att jag lyssnade på dem. Sedan jag gått kursen har jag rekommenderat det till ett antal personer som nu har anmält sig till kursen, och jag är övertygad om att de inte kommer att bli besvikna på kursen heller. ”Kimberly, USA

Grace Education LSAT-testförberedelsekurs fungerar. Oavsett om du letar efter en stor poängökning eller bara försöker få de sista poängen att nå din perfekta poäng, kommer Grace Education kursen att täcka dig. Materialets bredd och djup är nyckeln. Men den unika organisationen av riktiga examensfrågor, online-resurser och effektiva instruktörer är det som verkligen får denna kurs att fungera. Om du vill arbeta igenom alla frågor som någonsin publicerats finns de i materialet. Men om du behöver balansera skolarbetet och den här kursen gör Grace Education lektioner och läxmaterial all den tid du spenderar mest effektivt. Det bästa är att Grace Education : s inställning till ALLA frågorna är konsekvent, så när du riktar dig mot en frågetyp som snubblar dig ökar din skicklighet i alla frågestyper. Jag har hört berättelser om instruktörer från andra testförberedelseföretag som "lär sig testet tillsammans med eleverna" (skräck!), Men Grace Education 's instruktörer är inte bara förstklassiga utan de har gått igenom intensiv utbildning och har tillgång till omfattande pågående undervisningsresurser. ”Sunil, USA

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Läs mindre