Law Studies Program

Juridikstudier är grund-och forskarutbildning akademiska program som erbjuds av Lag skolor eller juridiska fakulteterna vid universiteten. Lag program erbjuds på skolor runt om i världen och har ett brett utbud av koncentrationer. Innehar en juristexamen ge studenterna en gedigen förståelse för lag, samt de kritiska, analytiska och strategiska tänkande behövs låta öva av lag.

Många universitet runt om i världen erbjuder LLB, jur.kand, MBA i lag, doktor i Lag-program, samt Lag kurser. Det är vanligt att studenter att specialisera sig på ett område inom lagen disciplin såsom Business Law, International Law, miljörätt, finanslagen, straffrätt, skatterätt, etc.

Mångfalden av olika lag-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Lag grader och advokat program som anges nedan.

University of Leicester Law School

Masters In Law (LLM)

Februari 21, 2018
Vi erbjuder 5 olika LLM-strömmar, var och en med egen specialisering och flexibiliteten för att du ska kunna utforma din LLM kring de ämnesområden som intresserar dig.

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M I Europeisk Lag

Februari 20, 2018
De ämnesområden som lärs ut i LL.M. I europeisk rätt ger studenterna möjlighet att förvärva en övergripande förståelse av EU-lagstiftningen på de flesta områden som faller inom Europeiska unionens behörighet.

Leeds Beckett University

LLM Master Of Laws (DL)

Februari 11, 2018
Om du har godkänt doktorsexamen i juridik, juridikpraxis, barens yrkesutbildning eller barbens yrkesutbildningskurs (BPTC) kan du studera kursen från var som helst i världen för att få en mästare genom att skriva en avhandling om en specifik rättsområde.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är juridikstudier?