Law Studies Program

Juridikstudier är grund-och forskarutbildning akademiska program som erbjuds av Lag skolor eller juridiska fakulteterna vid universiteten. Lag program erbjuds på skolor runt om i världen och har ett brett utbud av koncentrationer. Innehar en juristexamen ge studenterna en gedigen förståelse för lag, samt de kritiska, analytiska och strategiska tänkande behövs låta öva av lag.

Många universitet runt om i världen erbjuder LLB, jur.kand, MBA i lag, doktor i Lag-program, samt Lag kurser. Det är vanligt att studenter att specialisera sig på ett område inom lagen disciplin såsom Business Law, International Law, miljörätt, finanslagen, straffrätt, skatterätt, etc.

Mångfalden av olika lag-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Lag grader och advokat program som anges nedan.

Albany Law School

Certifikat I Cybersecurity Och Data Privacy Law

April 20, 2018
Ett nytt all-online certifikatprogram i Cybersecurity

University of Essex Online

LLB (Hons) Lag Med Psykologi

April 17, 2018
Vi är den första brittiska högskoleleverantören som erbjuder LLB (Hons) Law with Psychology i ett 100% online- och deltidsformat.

Koc University - Istanbul Turkey

PhD I Offentlig Rätt

April 10, 2018
Med ett genuint fokus på globala juridiska studier, enastående forskningsspår av framstående fakultetsmedlemmar och full inverkan i yrkesutövning utbildar doktorsexamen i Public Law Program ett nytt tillvägagångssätt för avancerade juridiska studier.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är juridikstudier?