Law Studies Program

Juridikstudier är grund-och forskarutbildning akademiska program som erbjuds av Lag skolor eller juridiska fakulteterna vid universiteten. Lag program erbjuds på skolor runt om i världen och har ett brett utbud av koncentrationer. Innehar en juristexamen ge studenterna en gedigen förståelse för lag, samt de kritiska, analytiska och strategiska tänkande behövs låta öva av lag.

Många universitet runt om i världen erbjuder LLB, jur.kand, MBA i lag, doktor i Lag-program, samt Lag kurser. Det är vanligt att studenter att specialisera sig på ett område inom lagen disciplin såsom Business Law, International Law, miljörätt, finanslagen, straffrätt, skatterätt, etc.

Mångfalden av olika lag-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Lag grader och advokat program som anges nedan.

University of Amsterdam

LLM i internationell och gränsövergripande straffrätt - Gemensamt program

Oktober 11, 2018
Columbia University School of Law och Amsterdam Law School erbjuder ett gemensamt LLM-program i internationell brottsrätt, med en utbyte till USA under andra terminen. Detta masterspår är den första som fokuserar på internationell straffrätt som ett distinkt område för juridisk studie. Det centrala målet med det gemensamma LLM-programmet är att utbil… [+]da en ny typ av internationella brottsliga advokater som kan överskrida (disciplinära) gränser genom att erbjuda en bred och djup förståelse av relevanta frågor som rör internationell och gränsöverskridande rättvisa och stödja utvecklingen av akademiska färdigheter genom en djupgående analys av sådana frågor. [-]

University of Bradford Undergraduate

LLB i juridik

Oktober 8, 2018
Vår LLB (Hons) grad ger dig de juridiska verktyg du behöver för en karriär som advokat eller advokat, samt att utrusta dig för anställning på andra områden om du väljer att inte gå vidare till en professionell kvalifikation i lag.

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

LLB Law (examenprogram)

Oktober 15, 2018
Denna tvååriga kurs är för dig om du redan har en grundutbildning i ett icke-juridiskt ämne. Kursen ger dig möjlighet att lära dig om lagen, både i traditionell mening att "tänka som en advokat" och i den bredare juridiska avsikten som en social institution.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är juridikstudier?