Law Studies Program

Juridikstudier är grund-och forskarutbildning akademiska program som erbjuds av Lag skolor eller juridiska fakulteterna vid universiteten. Lag program erbjuds på skolor runt om i världen och har ett brett utbud av koncentrationer. Innehar en juristexamen ge studenterna en gedigen förståelse för lag, samt de kritiska, analytiska och strategiska tänkande behövs låta öva av lag.

Många universitet runt om i världen erbjuder LLB, jur.kand, MBA i lag, doktor i Lag-program, samt Lag kurser. Det är vanligt att studenter att specialisera sig på ett område inom lagen disciplin såsom Business Law, International Law, miljörätt, finanslagen, straffrätt, skatterätt, etc.

Mångfalden av olika lag-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Lag grader och advokat program som anges nedan.

Real Madrid International School

Master I Sporträtt, LLM

juni 11, 2018
Real Madrid Graduate School Universidad Europeas Master i sporträtt, LLM är inriktad på jurister från hela världen som vill utveckla sin professionella karriär inom internationell sporträtt.

University of Law Online

Online Law Degree Med Regering Och Politik

juni 4, 2018
Som en online student studerar du juridiska, offentliga och politiska ämnen och utvecklar kritiska färdigheter inom analys, forskning, problemlösning och kommunikation.

The University of Law

LLB (Hons) Lag Med Grundåret

juni 4, 2018
Vår LLB (Hons) lag med grundår är en kvalificerad jurynivå som studeras över fyra år. Det första året är ett grundår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för rättssektorn och de centrala färdigheter som krävs för att genomföra LLB (Hons) Law Degree.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är juridikstudier?