University of London är verkligen en av de stora universiteten i världen. En federation av 18 världsklass Högskolor och 10 specialiserade institut, sitt rykte för hög akademisk standard byggts på utestående undervisning och forskning i dess Högskolor sedan 1836. University of London examina erkänns internationellt av regeringar, universitet, arbetsgivare och fackliga organisationer vara av högsta akademiska kvalitet.

Sedan 1858, har University of London grad varit tillgängliga för studenter över hela världen genom University of London International programmen, de längsta stående flexibla och distansutbildning program i världen. Under årens lopp har många exceptionella människor som har studerat med University of London International Program format vår värld. Tidigare studenter inkluderar sju nobelpristagare, ledare för samväldet, ministrar, kända författare, akademiker, domare och företagsledare. Idag är University of London International Program verkligt internationell karaktär med över 52.000 studenter i mer än 190 länder.

Academic riktning för alla kurser som erbjuds genom University of London International programmen tillhandahålls av Högskolor i universitetet. Akademiker vid dessa högskolor utveckla kursplanerna, förbereda studiematerial, och ansvarar för bedömningen av eleverna. Det innebär att studenterna dra nytta av akademisk stringens och spjutspetsforskning genomförts av högskolor. Det garanterar också att standarden på tilldelningen sker till internationella Program studenter bibehålls på samma nivå som nivån på tilldelningen sker till studenter som studerar vid någon av de högskolor vid universitetet.

När det gäller grundlagar programmet är akademisk riktning från sex University of London Högskolor med lag skolor eller avdelningar, kollektivt kallas lagar Consortium. De sex Högskolor är: Birkbeck, Kings College, London School of Economics och statsvetenskap (LSE), Queen Mary, Institutionen för orientaliska och afrikanska studier (SOAS) och UCL (University College London).

Efter ett framgångsrikt slutförande av sina studier, är studenter tilldelas ett University of London examen eller diplom. Även de normer för dessa utmärkelser bibehålls på samma nivå som de normer av utmärkelser görs till studenter vid ett av högskolor vid universitetet i London, utmärkelserna är distinkt från grader eller andra bevis som utfärdats av dessa högskolor. Det certifikat som eleverna får efter examen kommer att framgå att studenten registrerades med University of London och tilldelas ett University of London examen eller diplom. Det kommer också att konstatera att undersökningar genomfördes av University of London Law Schools.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Brickfields Asia College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Pris
7,800 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum