Den LL.B examen i juridik med Accounting är en 4 år examen kombinerar de två disciplinerna lag och redovisning. Graden kommer att innebära studier av kärnmoduler som krävs av en juristexamen och de som behövs för studier av redovisning. Kvalificeringen ger en utmärkt träning för den juridiska och företag professionell.

Graden på Independent College Dublin förmåner från godkännande och starkt stöd av Bristol Law School vid University of the West of England, Bristol en av de ledande advokat skolor i Storbritannien. Kursen levereras av ett team av entusiastiska och erfarna lärare. Dessutom, vilken typ av klasstorlekar uppmuntrar en interaktiv och diskursiva strategi för studiet av lagen.

Kursinnehåll / Struktur

Graden levereras under fyra år på heltid och kväll basis. Vanligtvis kommer studenterna att krävas för att fylla fyra moduler varje år över två 12 veckors undervisning terminer.

Behörighet

Kollegiet ställer även minimiinträdeskrav för alla sina utbildningsprogram för att säkerställa att eleverna har den nödvändiga akademiska styrka att framgångsrikt slutföra programmet. Minimiinträdeskrav för alla första utbildningsprogram vid högskolan anges nedan: Minsta Behörighet: För tillträde till programmet krävs att den studerande har fått 300 slutbetyg punkter. För ytterligare information om antagning, kontakta akademins Antagningen.

Sökande med andra kvalifikationer eller erfarenhet: Vi välkomnar ansökningar från dem som inte har inträdeskraven som beskrivs här. Universitetet kommer att överväga program på grundval av bevis på personlig, professionell och pedagogisk erfarenhet som indikerar en sökandes förmåga att möta kraven från en examen. Vi vill ge sådana sökande varje tillfälle att visa att de har motivation och förmåga att lyckas i sin valda studieprogram

Startdatum

September 2015

Avgifter

Heltid: EU Studenter: 4750 € per år (betalningsplan alternativ)

Bedömning

Varje modul bedöms genom en tre timmars sluten bok tentamen i slutet av läsåret dvs maj. Reşit möjligheter finns i augusti. Den slutliga prövningen utgör normalt 75% av de totala varumärkena. Normalt är de resterande 25% av tillgängliga märken tillgängliga för ett framgångsrikt slutförande av skriftlig kurser som är beredd hela läsåret.

Delande myndighet

Universitetet i västra England, Bristol.

Karriärmöjligheter

Utbildningen kommer att ge studenterna en flexibel examen som kan tillåta dem att göra karriär i antingen rättsliga eller affärsområden. Akademiker i programmen kommer att förses med kärnkompetens att studera juridik och redovisning på professionell nivå oavsett om det är som en revisor eller jurist.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Independent College Dublin »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Deltid
Heltid
Pris
4,750 EUR
EU (heltid)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum