Llm i global antitrust lag & ekonomi: online

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Antitrustlagar påverkar direkt globaliseringen av företag och komplexiteten i den internationella ekonomin. Antitrust advokater måste engagera sig i snabbt föränderliga bestämmelser och globala frågor. LLM i Global Antitrust Law & Economics ger studenterna en avancerad förståelse av de lagar som reglerar processen för företagskonkurrens och den ekonomiska analysen som är relevant för att förstå modern antitrustadvokulation.

Med den ökande efterfrågan i USA och utomlands för antitrustkonsulter som kan underlätta och hantera sammanslagningar och förvärv på nationell och internationell nivå, bestämma överensstämmelse med utländska regeringers ekonomiska lagar och stödja insatser från advokatbyråer och företag är Scalia Laws LLM utformad för att möta den efterfrågan.

LLM i Global Antitrust Law and Economics programmet accepterar studenter för både hösten och våren börjar och levereras över fyra villkor. LLM erbjuds helt online för att ge en högkvalitativ inlärningsserfarenhet i ett flexibelt format för dagens upptagna yrkesverksamma, led av ämnesexperter och ledande antitrustforskare.

Online LLM följer 30 bästa metoder för distansutbildning och kvalitetsfrågor, vilket säkerställer att studenter aktivt deltar och samarbetar med sina kamrater och professorer för att uppnå högsta möjliga lärandemål.

Onlineformatet

Scalia Law erbjuder sina klasser asynkront, så att eleverna kan slutföra kurs och delta ibland som bäst passar sitt schema, oavsett professionella skyldigheter eller tidszoner.

Interaktivitet uppnås genom veckovurderinger, grupp- och individuella uppdrag, diskussionsforum och virtuella kontortider med professorer.

Lägger till värde för din LLM-grad

Online LLM-programmet kommer att ge dagens upptagna professionella med speciella praktiska insikter och erfarenheter från erfarna advokater som arbetar i både USA och runt om i världen på några av de mest framträdande och viktiga fallen inom antitrustområdet. Programfakulteten kommer också att ge "tips" som tas upp från år av akademisk forskning och praktikupplevelse.

Examensuppgifter

För att tjäna en LLM i Global Antitrust Law, måste eleverna slutföra antingen 24 (US Law School graduate) eller 26 (Non-US Law School graduate) kredit timmar av kurs. Dessa timmar kommer att bestå av obligatoriska kurser, begränsade valfria ämnen och en uppsats, seminarium eller skriftlig kurs för att uppfylla LLM-skrivkravet.

Studenter som har fullgjort JD-graden vid en USA-lagskola kommer att få ett upphävande av introduktionen till USA-lag, 2 kreditkurser. Därför ska studenter som har fått en JD från en USA-lagskola slutföra 24 kredit timmar för att ta emot LLM-graden. Studenter som inte har fått sin JD på en USA-lagskola måste slutföra de 2 högskolepoäng som krävs Introduktion till USAs juridiska kurs och slutför därför 26 kredit timmar för att ta emot LLM-graden.

Studenterna kan delta i LLM-programmet på deltid.

Alla studenter måste slutföra examensbehoven inom tre års studier och vara inskrivna i minst två kurser per termin, om inte beviljas ett avstående eller ledighet. För att kunna stanna kvar i LLM-programmet måste studenterna presentera ett kumulativt betygspunktsmedel på minst 2,33 på 4,33 i slutet av varje vårtermin.

De krediter som utgör LLM i Global Antitrust Law & Economics är inte utformade för att förbereda eller kvalificera studenter som inte är utexaminerade av en amerikansk lagskola för att engagera sig i lagspraxis i USA eller att kvalificera dem att ta en barundersökning i USA.

Senast uppdaterad Sep 2017

Om skolan

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence.

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence. Läs mindre