MBA-examen i juridik

Hitta 2 MBA-program i juridik 2017

Master i juridik

Om du är intresserad av området för handelsrätt, kan en MBA vara vad du behöver för att ta din karriär till nya höjder. Oavsett om du har en del kurser inom det rättsliga området, eller just har börjat, med fokus in siktet på en MBA är en bra idé.

Vilka är fördelarna med en MBA i Business Law?

MBA i Business Law ger dig kunskaper och meriter för att flytta upp inom verksamheten samt lag. Företagsledare och chefer tenderar att se dem som innehar en MBA i Business Law som har mer kompetens på grund av de stränga kraven detta MBA-program. Du tenderar också att flytta upp högre i en företagsorganisation med denna avancerade lag och civilekonomexamen.

Vad gör en MBA i Business Law består av?

Den typiska MBA i Business Law innebär en rad olika kurser i företagsekonomi, inklusive finansiering, management och etik, såväl som internationella transaktioner. Det speciella med MBA i Business Law är fokus på lag som kurser såsom bankrätt, handelsrätt, juridiska grunderna för tillämpad ekonomi, och fusioner och förvärv.

Vad är MBA i Business Law krav?

För att bli antagen till MBA-program i de flesta skolor som du bör hålla en kandidatexamen eller närstående examen från en ackrediterad institution eller har gott om kurser avslutade som motsvarar en kandidatexamen 's examen. Erfarenhet inom näringslivet eller i lag är att föredra, men inget krav.

Hur mycket kostar det att ta en MBA i Business Law?

Avgifterna som involverar en MBA i Business Law kan variera från land till land. Det är viktigt att hitta ett ackrediterat program som har en rimlig undervisning schema, så att du kan balansera din undervisning budget med resten av ditt uppehälle.

Vilken karriär med en MBA i Business Law?

Examen med en MBA i Business Law gör att du kan starta en karriär inom corporate praktiken, internationell utveckling, den akademiska världen, internationella affärer och politik.

Hur att anmäla dig till en MBA i Business Law?

Om du är intresserad av en juristexamen men har en anslutning till området för Business MBA i Business Law är rätt för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

 

 

Läs Mer

MBA / Juris Doktor (JD)

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2017 Amerikas förenta stater Pittsburgh

Antagning till detta gemensamma-utbildningsprogrammet som normalt beviljas antingen före delta i Katz School of Business och School of Law eller under det första studieåret i lagen skolan. [+]

MBA / Juris Doctor (JD)

Antagning till detta gemensamma-utbildningsprogrammet som normalt beviljas antingen före attenxding att Katz School of Business och School of Law eller under det första studieåret i lagen skolan. I undantagsfall och med tillstånd, men kan eleverna gälla för MBA / JD programmet efter avslutad andra året Law School. Ibland kommer en elev att börja studier i Katz skolan innan den MBA / JD-program. Sådana elever kan vända sig till gemensamt utbildningsprogram under första halvåret studie. En stor fördel är att vad som normalt skulle ta fem år (två av MBA, tre lag) reduceras till 3,5 år. Detta innebär stora besparingar i tid och pengar.Katz kan göra detta möjligt eftersom det erbjuder ett 11-månaders MBA-program. Att vara inskriven i det här gemensamt utbildningsprogram, måste de sökande lämna in separata ansökningar och bli antagen både till University of Pittsburgh School of Law och till Katz Schoo liter. En separat gemensamt utbildningsprogram ansökan måste fyllas i och en kopia till varje skola. GMAT och LSAT poäng krävs för alla sökande. En gemensam antagning kommitté, bestående av lärare från båda skolorna kommer att antingen bevilja eller neka tillträde till MBA / JD-program. Ansökningar till gemensamt utbildningsprogram kan hittas på antingen skolan.... [-]


MBA I Affärsjuridik

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)
Campusstudier Heltid Deltid 1 år August 2017 Storbritannien Birmingham + 1 fler

Vår MBA i handelsrätt ger studenterna en bas kunskap och förståelse för verksamheten och med möjlighet att specialisera sig på lagen ämnen under den andra terminen. [+]

MBA @ BGS från £ 2500

MBA i Business Law

Vår MBA i handelsrätt ger studenterna en bas kunskap och förståelse för verksamheten och med möjlighet att specialisera sig på lagen ämnen under den andra terminen. Den andra terminen gör det möjligt för studenter att få kunskap om juridisk praxis och teori inom näringslivet och förmågan att formulera både skriftliga och muntliga argumenten om aktuella utfärdade affärer och juridik.

MBA-programmet består av totalt åtta moduler var och en fokuserar på olika teman av företag / förvaltning med en internationell verksamhet läggning. Undervisning och inlärning av detta program levereras genom föreläsningar, seminarier, övningar, guidade och självständiga studier.Undervisning och lärande på programmet ytterligare livas upp av den aktiva forskningen av personal, särskilt i de allmänna områden för företag och förvaltning teori. MBA-programmet är värt totalt 180 poäng. ... [-]