Våra Masters i Försäkringsrätt är en självklara valet för advokater och studenter från USA och runt om i världen som söker en gedigen bakgrund inom försäkringsrätt och finansiella tjänster. Tack vare vårt läge i den historiska stadsdelen Hartford, Connecticut - det berömda Kapitalförsäkring och hem till några av de största försäkringsbolagen i världen - våra elever lär sig de mest sofistikerade experter inom försäkringsrätt i landet. Staden New York och Boston är bara två timmar bort och ännu närmare är Fairfield County, Connecticut, de kapitalriskfonder från USA.

Vem som kan

Sökande till vår magisterexamen i försäkringsrätt måste ha: (1) ett diplom Juris doktor som utfärdas av ett ackrediterat skola lag i USA eller (2) en grad av högre utbildning i lag som utfärdas av en högskola som ligger utanför USA. Vi kan också beakta ansökningar från enskilda personer som har en akademisk examen i ett närliggande ämnesområde. Internationella studenter måste också ha goda kunskaper i det engelska språket, som uppfyller de förutsättningar som beskrivs i detalj längre ner på sidan.

Jurister med diplom Juris doktor av en ackrediterad skola lag i USA som inte bor på ett avstånd som tillåter dem att gå till campus ofta kan också gälla att behärska i form av distansstudier, så att de kan anmäla sig själva och slutföra kursen utan måste gå till juridisk fakultet att delta i lektioner. Internationell Studenten får inte delta i kursen i det här läget, att tvingas delta i lektioner i person på campus.

Kostnader:

Vår doktorand betala undervisning för kurser enligt det antal timmar kredit som gör varje termin. Du behöver 24 kredit timmar att slutföra magisterexamen i juridik. För läsåret 2014-15 studieavgifter av $ 1,190 per timme. Utöver detta värde, debiterar universitetet andra avgifter. Om du är inskriven på heltid och skriva in sig i 24 timmar kredit för två terminer, skulle den totala kostnaden bli $ 29,466 (plus $ 40 för parkering om du behöver) under läsåret 2014-2015.  

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 4 fler kurser från UConn School of Law »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
29,466 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum