Magisterexamen i lag

Allmänt

Programbeskrivning

lag

Introduktion

Med de nya reglerna som upprättats enligt lag 34/2006, av den 30 oktober, om tillgång till yrkena advokat och advokat och kungligt dekret 775/2011, den 3 juni, godkännande av förordningen om godkännande av lag 34/2006, av den 30 oktober, om tillträde till yrkena barrister och advokat av domstolarna, genomför förberedande utbildning blir obligatoriskt att utveckla jurister.

Den Masters i lagSom ger tillgång till flygprov för titeln advokat / a, undervisas gemensamt av UDC och ICACOR genom School of Legal Practice "Iglesias Corral Dean."

Huvudsyftet med Master syftar till att göra eleverna få färdigheter, förmågor och färdigheter som ger dem möjlighet att utöva advokatyrket gång överstiger lämplig state test. Således kan du colegiarse och öppna lämplig professionell kontor.

Varför studera graden

Staden A Coruña och dess storstadsområde har en viktig utveckling av de sektorer av tjänster och industrin behöver yrkesverksamma inom juristkåren. I staden bygger den högsta rättsinstans i den autonoma regionen, High Court of Galicien, dessutom räknas på ett stort antal rättssalar både första och andra instans.

Även i huvudstaden herculina regeringen delegation i Galicien och ett antal regionala organ lägger sig, vad som bestämmer ett rättsförhållande med den offentliga förvaltningen i olika områden. När det gäller den privata sektorn, är de särskilt viktiga företag som ägnar sig åt bankvärlden och textilindustrin, alla med ett klart behov av skåp eller juridiska tjänster.

Denna Master har en tydlig yrkesvägledning eller praxis. Dessutom Master omfattar 30 poäng av obligatoriska helst utvecklats advokatbyråer externa metoder, men även i andra institutioner höjdpunkt för önskar att vara verksam som advokat (främst advokatkontor i privata företag eller offentliga institutioner statlig eller kommunal nivå) .

Vad du lär dig

Metodiken och programmering bygger på en aktiv och deltagande utbildning och gradvis assimilering av erfarenhet och juridiska resonemang. Det handlar om att få eleverna att förvärva några lämpliga professionella vanor.

Planen organisation tenderar att få det från början, utvecklar studenten i egna metoder för utövande av advokatyrket.

struktur Studie

Studien är indelad i tre terminer. Externa praxis utförs i andra och tredje kvartalet.

Mästaren, deltar klasser, är organiserad i två grupper, morgon och kväll, med obligatorisk närvaro vid minst 80% av sessionerna.

Modul I: Single

 • Tvärgående etik och tekniker
 • instrumentella tekniker
 • Civil Litigation Practice
 • Civil praktiken Sustantiva I
 • Formella och materiella Labor Practice
 • administrativ praxis
 • handelsbruk
 • skattepraxis
 • Externa metoder II
 • Criminal Litigation Practice
 • Materiella straff Practice
 • Civil praktiken Sustantiva II
 • Placering I
 • Examensarbete

professionella och akademiska utgångar

Utbildningen ger dem möjlighet att få tillgång till provet för att erhålla titeln advokat / a. Huvudsyftet med Master syftar till att göra eleverna få färdigheter, förmågor och färdigheter som ger dem möjlighet att utöva advokatyrket gång överstiger lämplig state test. Således kan du colegiarse och öppna lämplig professionell kontor.

Rekommenderad profil

Bruket av lagen är en av de viktigaste för akademiker och jurister utgångar. Mästaren riktar sig till studenter som har för avsikt att arbeta som advokat.

Vanliga tillträdeskrav

o tillgång till Masters i lag måste vara i besittning av kandidatexamen eller examen juristexamen eller annan motsvarande examen som uppfyller de krav som anges i artikel 3 i kungligt dekret 775/2011, den 3 juni, reglering av lag 34/2006, av den 30 oktober, om tillträde till yrkena barrister och Solicitor av domstolarna godkända.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Läs mer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Läs mindre
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mer Mindre