Read the Official Description

Kursen

LLM International Corporate Law och Commercial Law är utformad för jurister och yrkesverksamma som vill utveckla den specialistliga juridiska kompetensen som krävs i dagens globala ekonomi.

Betydelsen av de nationella gränserna minskar och omfattande kunskaper om lagen om internationell handel och kommersiella relationer är av största vikt. Detta program ger dig möjlighet att utveckla en fördjupad kunskap om de lagar och förordningar som styr företags- och affärsverksamhet över nationsgränserna.

Om du får möjlighet att reflektera över de privata och offentliga dimensionerna av de lagaregler som är nödvändiga för att styra världsekonomin, syftar detta program till att förbereda dig för att svara på den förändrade och dynamiska karaktären hos de juridiska relationerna mellan företag, individer och stater.

En omfattande avhandling krävs som en del av din studie, och detta är utformat så att du kan förbättra dina forskningsmetoder när du utför en detaljerad utredning i ett valfritt område.

Hur du studerar

LLM ger studenterna möjlighet att reflektera de privata, företags- och offentliga dimensionerna av de lagaregler som är nödvändiga för att styra världsekonomin med moduler om internationell affärsrätt (inklusive både internationell handel och internationell försäljning av varor), privat internationell rätt och allmänhet regler om EU: s inre marknad och bland annat Världshandelsorganisationen.

Kontakt och oberoende studie

Programmet levereras av två timmars seminarier, en gång per vecka, i varje modul. Omfattande förberedelse krävs för varje seminarium, och bred läsning förväntas.

Utbildningen på forskarutbildningen omfattar en betydande del av självständig studie, utforskning av material som behandlas i föreläsningar och seminarier. Som en allmän guide förväntas varje timme i klassstudenterna spendera två till tre timmar i självständig studie.

Hur man bedöms

Alla moduler bedöms genom skriftliga uppdrag. Det finns också ett krav att skriva en väsentlig avhandling. Det finns inga prov, skriftliga eller muntliga.

Bedömning Feedback

University of Lincoln policy för utvärderingsåterkoppling syftar till att säkerställa att akademiker återkommer i kursbedömningar till dig omedelbart - vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter inlämningsdagen.

Ingångskrav

Första eller andra klassen hedersexamen i ett relevant ämne.

Internationella studenter kommer att kräva engelska språket vid IELTS 6.0 med minst 5,5 i varje element, eller motsvarande.

Program taught in:
Engelska
University of Lincoln

See 6 more programs offered by University of Lincoln »

Last updated March 5, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
15,600 GBP
Internationella studenter. | Hem / EU-studenter: £ 8 600
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum