Master of Laws (LL.M.) i Advocacy

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) vid American University Washington College of Law , administrerad av lagen skolans Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, kombinerar en rigorös akademisk komponent och en bredd av praktisk rättegång utbildning. Programmet erbjuder en rad kurser, externships och möjligheter att bedriva juridisk stipendium och få lärarupplevelse. Viktiga fokuser på Advocacy LL.M. Programmet är användningen av modern teknik i tvister och utbildningen av etiska advokater. Programmets innovativa läroplan hjälper utexaminerade för att förbereda alla aspekter av tvister.

Advocacy LL.M. är utformad för att ge studenter maximal flexibilitet. Det utvecklades för att ta hänsyn till de olika behov och intressen hos studenter och utövare. Programdeltagare kan välja en individuell läroplan från en lista med 17 kärnprövningsföreläsningskurser och 40 rättegångsbaserade kurser. Varje elev måste slutföra Advanced Advance Advocacy och Ethics för rättegångs advokater kurser innan de får sin LL.M. grad. Att tilldelas LL.M. grad, krävs en student för att tjäna minst 24 hp samtidigt som han / hon studerar på helt eller deltid.

Programhöjdpunkter

 • Erfaren fakultet
 • Bredt urval av kurser
 • Flexibel studie och rullande antaganden
 • Unika möjligheter
 • State of the Art Courtroom Technology
 • Washington DC Läge

Kurser

 • Criminal Trial Advocacy LAW-694
 • Etik för rättegångs advokater LAW-915
 • Förundersökningen borgerlig rättegång LAW-649
 • Vetenskapligt bevis och experttest LAW-878
 • Evidentiary Foundations and Objections LAW-968
 • Mordförsäkring LAW-984

Unika möjligheter

Det finns inga specificerade koncentrationer eller spår i Advocacy LL.M .; Det finns dock tre alternativ i klassrummet. Alla alternativ i klassrummet är föremål för godkännande av studentens LL.M. rådgivare.

Externship Placements

Advocacy LL.M. Programmet erbjuder en möjlighet för intresserade studenter att få tvister erfarenhet genom en valfri externship på upp till 6 poäng. Målet med externship är att hjälpa LL.M. Eleverna får erfarenhet av fördjupningen i försöket och / eller rättegångsprocessen med stöd och vägledning från erfarna utövare. Externship-komponenten par LL.M. student advokater med erfarna utövare inom olika materiella rättsområden i statliga myndigheter, ideella organisationer, domstolar och advokatbyråer som bedriver pro bonoaktiviteter. Studenterna får en bokstavskvalitet för dessa självständiga studiepoäng.

Studenter kan hitta ett externt på ett antal olika sätt, bland annat att ansöka om positioner listade i lagskolans regelbundet uppdaterade externshipdatabas, som gäller direkt på intressanta platser, att delta i WCLs årliga externtmässa och arbetar med programmets personal och adjungerad fakultet som är utövare sig själva.

Co-Teaching

Studenter kan medundervisa en kurs för upp till tre studiepoäng oberoende studie. Studenterna kommer att övervakas av en medlärare med minst fem års undervisningserfarenhet. Om de godkänns skulle de flesta eleverna fungera som en tredje klassrumsinstruktör, utföra sådana uppgifter som att hjälpa till i klassrumsdeltagarnas kritik, granska videoinspelningar av studentadvokatesimuleringar en-mot-en med JD-studenten utanför klassen, assistera med out-of-class Förberedelser för provlagning, hjälpa eleverna att bättre utnyttja rättssystemstekniken och utföra vissa vittnesroller, såsom experter, under klassrumssimuleringar. LL.M. Studenten ska vara skyldig att delta i var och en av kurserna och att regelbundet träffas utanför klassen med den övervakande medläraren för att få kritik och feedback. Den övervakande medläraren kan kräva att LL.M. elev skapa specificerade kursmaterial, utföra demonstrationer i vissa provkurser, eller hjälpa till med att granska nödvändiga studentskrivningsuppgifter. Alla krediter som erhålls genom undervisning är föremål för kurs och övervakning av medlärarens tillgänglighet och godkännande av LL.M. rådgivare och WCL-administrationen. Studenterna får en bokstavskvalitet för dessa självständiga studiepoäng.

Professionell skrivning

Studenterna kan fylla i ett forskningspapper av publicerbar kvalitet inom försöksförfarandet eller tvister eller utarbeta ett nytt kursförslag med stödmaterial, för upp till tre studiepoäng oberoende studie. LL.M. Valfria skriftliga projekt måste godkännas av studentens LL.M. rådgivare. Studenterna får en bokstavskvalitet för dessa självständiga studiepoäng.

Som med alla oberoende studier är det LL.M. student för att säkra en fakultetsrådgivare att övervaka dessa skriftliga krediter innan han / hon registrerar sig för kursen. LL.M. rådgivare kommer att rådgöra med fakultetsrådgivaren om en rekommenderad uppsättning formuleringskriterier som LL.M. studenten måste följa Eleverna ska ge fakultetsrådgivaren ett uttalande som beskriver studentens tidigare utbildning och deltagande i juridiska forsknings- och skrivprojekt och / eller relaterade kurser för att hjälpa fakultetsrådgivaren att skräddarsy övervakningen av studenten.

Upplev Cutting Edge Trial Technology i våra domstolar

Den nya Tenley Campus erbjuder fem rättssalar, Stephen S. Weinstein Courtroom, en magnifik fristående domstolsbyggnad med två mindre praxis domstolar samt ett 60-tal Appellate Courtroom och en 35-sätes golv till tak glas undervisning rättssal. Var och en av de fem nya rättssalen är utformad för att förbättra erfarenhetslärandet genom att ge studenter möjligheter att utveckla de många och varierade rättegångskunskaper och värderingar som de behöver för att lyckas i praktiken.

Bor i DC

Washington, DC är en av världens mest levande och kulturellt rika städer. Med världsberömda institutioner, som Smithsonian och världsklass händelser, som den årliga Cherry Blossom Parade, som bor i DC, betyder det att det aldrig är något tråkigt ögonblick. Att vara medlem i familjen AUWCL sätter dig framför och centrum för att komma till en av världens största städer.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Läs mer

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Läs mindre