Master of Laws (LLM)

Allmänt

Programbeskrivning

Melbourne Law School 's Master of Laws (LLM) är en högskoleexamen i högsta kvalitet, med ett av de största ämnesområdena i världen. Mer än 180 ämnen erbjuds 2019.

Studenter som är inskrivna i LLM kan välja mellan alla ämnen som finns i Melbourne Law Masters, så att de kan skräddarsy graden för att passa deras professionella ambitioner och personliga intressen. Studenter kan också välja att genomföra juristerna som en kombination av kurs och en avhandling.

Lärandemål

Graduates of the Master of Laws kommer att:

 • Ha en avancerad och integrerad förståelse för den komplexa kunskapskunskapen inom utvalda områden
 • Ha expert, specialiserade kognitiva och tekniska färdigheter som utrusta dem självständigt:
  • analysera, kritiskt reflektera över och syntetisera komplex information, begrepp och teorier i utvalda områden av lag
  • forskning och tillämpa sådan information, begrepp och teorier till relevanta kunskaper och övningar och
  • tolka och överföra sina kunskaper, färdigheter och idéer till specialiserade och icke-specialiserade publikgrupper
 • Applicera sin kunskap och färdigheter för att visa självständighet, expertbedömning, anpassningsförmåga och ansvar som utövare och lärare inom utvalda områden.

Ämnes Timing och Format

 • Alla ämnen lärs i en interaktiv seminariestil.
 • Cirka 90% av ämnena erbjuds intensivt.
 • Semesterlängdsämnen erbjuds under hela terminen.
 • Klassstorlekar varierar normalt från 20 till 30 studenter. Alla ämnen har en kvot. Detta säkerställer klassstorlekar är lämpliga för att ge en optimal inlärningsmiljö.

Intensiva ämnen


Intensiva ämnen är idealiska för upptagna proffs och ger ett utmärkt tillfälle att fördjupa sig i ämnesinnehållet.

Ämnen lärs under fem dagar, antingen från måndag till fredag eller onsdag - tisdag, utom helg. Detta format gör det möjligt för studenter från utlandet eller utomlands att flyga till Melbourne för att delta i klassen.

Semesterlängdsämnen
Semesterlängdsämnen undervisas i allmänhet i två timmar på kvällen under termin.

Ämnesmaterial
Omfattande läsmaterial tillhandahålls ungefär fyra veckor före starten av en intensiv klass. Det förväntas att eleverna genomgår betydande läsning innan klasserna börjar. Lärare och studenter kommer sannolikt att vara i kontakt med varandra elektroniskt från det att läsmaterialet släpps till den tid som bedömningen beror på.

Klass närvaro
Studenterna måste delta i minst 75% av klasserna för varje ämne. Det är för närvarande inte möjligt att genomföra distansutbildning.

Gradstruktur

Denna kurs är endast tillgänglig för jurister.

Kursen kräver tillfredsställande slutförande av åtta kursämnen från de som finns i Melbourne Law Masters. Studenter som har en juridik grad som inte är från en gemensam lag jurisdiktion krävs för att slutföra grundlagen i den gemensamma lagen.

Studenter kan ta upp till två ämnen online från programmet Global Competition and Consumer Law.

Mindre avhandling alternativ

Master of Laws innehåller en avhandling möjlig. För att genomföra detta alternativ kompletterar eleverna fyra ämnen från de ämnen som föreskrivs av juridikskolan som en del av kursprogrammet och en mindre avhandling (50 poäng) om ett ämne som godkänts av lagskolan.

Studera utomlands i Oxford

Öppet för studenter inskrivna i Master of Laws.

FEE-HELP

FEE-HELP är ett lån som är tillgängligt för berättigade australiensiska medborgare för avgiftsbetalande doktorandprogram.

stipendier

Internationella studenter kan vara berättigade till två kategorier av australiska stipendier:

 • Australiska priser stipendier
 • Enavor Stipendier

Stipendier kan också ges av regeringen och icke-statliga organisationer i elevernas hemland. Vänligen kontakta den relevanta organisationen i ditt land för specifika uppgifter.

Ingångskrav

Sökande måste ha slutfört:

 • En juridisk examen (LLB, JD eller motsvarande) som leder till tillträde till praktik, på hedersstandard eller motsvarande eller
 • En juridisk examen (LLB, JD eller motsvarande) som leder till tillträde till praktik eller motsvarande och två års dokumenterad relevant yrkeserfarenhet.

Urvalskriterier

Vid bedömning av ansökningar kommer urvalskommittén att överväga:

 • Tidigare akademisk prestation
 • Professionell erfarenhet (om det behövs).

Urvalskommittén kan söka ytterligare information för att förtydliga alla aspekter av en ansökan i enlighet med antagning och urval i kurspolicy.

Vid bedömningen av huruvida en sökande ska erkännas kommer även urvalskommittén att överväga:

 • Kvaliteten på graden / graderna som sökanden tidigare har tilldelats
 • Högskolans eller universitetens stående och rykte som tilldelade examen (erna)
 • Varaktighet och typ av arbetserfarenhet som sökanden har erhållit
 • Relevansen av sökandens arbetserfarenhet till den kurs som de har ansökt om.

Sökande utan juridiska kvalifikationer bör notera att ämnen erbjuds inom juridikområdet på avancerad nivå. Samtidigt som alla ansträngningar kommer att göras för att tillgodose behoven hos elever som är utbildade inom andra områden, kommer koncessioner inte att göras på den allmänna nivån av instruktion eller bedömning. De flesta ämnen antar den kunskap som vanligtvis förvärvas i juridisk examen (LLB, JD eller motsvarande).

Engelska språkkrav

Alla sökande måste också uppfylla de engelska kraven vid University of Melbourne.

Du kan använda TOEFL, IELTS, Pearson Test of English (akademiska tester) eller CAE för att uppfylla universitetets engelska krav på engelska. Du måste uppfylla kraven i ett sammanträde och inom 24 månader före ansökan. University of Melbourne TOEFL Institutionskod är 0974.

IELTS * (endast akademiska engelska)

* Obligatoriska poäng måste uppnås från en enda testrapport, även om du har satt för flera TOEFL- eller IELTS-test.

Diverse

Ansökan accepteras under hela året. För att hjälpa till med tillgänglighet av ämnet uppmanar vi dig att ansöka så tidigt som möjligt och helst före de datum som anges nedan.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years.

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years. Läs mindre