Utveckla din globala juridiska karriär med en online LLM från The Dickson Poon School of Law, en av världens ledande juridiska skolor. 100% online internationellt företag

Denna magisterexamen utbildas på nätet, vilket betyder att du kan fördjupa din utbildning utan att ta en paus från jobbet eller andra åtaganden. Sex anmälningspunkter under hela året satte lärande på ditt schema.

Den internationella bolaget

Kursdetalj

Online International Corporate

  • Undersök frågor om internationell bolagsrätt, inklusive reglering av fusioner och förvärv, företagsform och dess frågor, företagsaktörer och internationell företagsfinansiering.
  • Fokusera på centrala transaktioner och juridiska arrangemang som ingås av en företagsorganisation, inklusive handel, sjöfart, finans, energi och investeringar relaterade transaktioner.
  • Inkludera ett stadium när "sakerna går fel", med fokus på tvistlösning och insolvens. Innehåller kurser på internationell kommersiell skiljeförfarande och internationell företagsinsolvens.
  • Ge övergripande rättslig grund och teman till företags- och affärsområdena i lagen samt stärka en global och gränsöverskridande vision som ligger till grund för programmet.

Den bygger på det mest avancerade juridiska tänkandet som härrör från erfarenheterna från de stora rättssystemen och internationella och transnationella rättssystem. Du kommer att dra nytta av The Dickson Poon School of Laws banbrytande transnationella rättsperspektiv i juridisk forskning och undervisning.

Klassificerad först i Storbritannien för forskningsprecision (Research Excellence Framework 2014) och en av världens 10 största skolor, erbjuder våra akademiker avancerad juridisk undervisning i en intellektuellt rigorös och stimulerande miljö. Få en magisterexamen från King's College London och förbättra dina karriärmöjligheter.

Om du är intresserad av att studera hos oss här i London, erbjuder Dickson Poon School of Law också ett antal LLM-grader på campus.

Ingångskrav

En 2: 1 heder examen (eller utländsk motsvarighet) i juridik, eller i en examen med 70% lag innehåll eller i doktorsexamen i juridik.

Om du har en hög 2: 2 (dvs. 57% -59%) i lag eller i en examen med 70% juridisk innehåll och minst 3 års arbetslivserfarenhet, kommer din ansökan att övervägas.

Professionell erfarenhet. Sökande som har uppnått 2: 1 eller högre i icke-juridisk examen (dvs. ekonomi eller företag) kommer att övervägas för detta program förutsatt att de har minst 3 års arbetserfarenhet i lag (dvs. de som arbetar i en lag fast som en praktiserande advokat eller de som har passerat barprovet och arbetar som praktiserande advokat). Exceptionella kandidater med betydande arbetslivserfarenhet som är nära besläktad med lagen men inte materiellt rättsliga (t.ex. kontraktsansvariga) kan också övervägas.

Karriärmöjligheter

På King sätter du in i en av världens mest konkurrenskraftiga studentkroppar och går med i en uppsättning kandidater som sökts av några av de ledande arbetsgivarna inom området. Dickson Poon School of Law har starka kontakter med några av världens ledande juridiska företag och internationella arbetsgivare. En kung College London LLM kommer att låta dig studera tillsammans med andra juridiska personer runt om i världen och förbättra dina karriärmöjligheter.

Den internationella bolaget

Mitt arbetsliv är extremt upptagen. Jag reser mycket och behöver också spendera tid hemma med min familj. Jag visste att jag var tvungen att jonglera dessa och på något sätt passa kursen mellan andra åtaganden. Oavsett om du är hemma eller arbetar, kan du få tillgång till kursen när som helst. Kursen är utformad på ett sätt som passar mitt arbete och personligt liv, varför jag valde det.

- Salio, kungens online-student

Program undervisas på:
  • Engelska
King's College London Online

Se 2 fler kurser från King's College London Online »

Senast uppdaterad April 19, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Kontakt Skolan
Okt 30, 2019
Duration
2 - 4 år
Deltid
Pris
18,600 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 30, 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 30, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum