Online LLM i energi- och miljörätt

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Online LLM energi- och miljölag

Oavsett om du är i en roll med växande ansvar över energi- eller miljölagar, eller en LLB-kvalificerad advokat redo för ditt nästa företag, ger University of Birminghams Online LLM i energi- och miljölag den rättsliga ramen för att uppfylla ett växande antal karriärer.

Denna 100% online-LLM levereras av ett topp-100 globala universitet och kommer att ge dig den intellektuella ramen för att förstå juridiska svar i en transnationell, multidjurisdiktion. Täcker olika nivåer av energiägande och miljöskydd, kommer du att få kunskap och juridisk expertis för att bedriva karriärer inom både energi- och miljösektorer och svara på lokala och globala utmaningar, var som helst i världen.

"Lärande i en stimulerande och positiv miljö från världsledande experter inom sitt område var ett viktigt skäl för mig att välja University of Birmingham för min forskarutbildning."

Maria Pilavki - LLM straffrätt och straffrätt

Lärd av ett högt kvalificerat och erfaret team av föreläsare och erbjuder denna 100% online LLM all den akademiska strikthet och globala karaktär du kan förvänta dig från ett Russell Group universitet, med flexibiliteten att studera när det passar dig, var som helst i världen .

Få reda på mer

Hantera världens största utmaningar

Universitetets lagskola är känd för sin juridiska utbildning och forskningsuppgifter och har föreläsare i spetsen för myndighetens miljölagstiftning. Under deras expertrådgivning tar Online LLM: s energi- och miljölag en analytisk, forskningscentrerad kvalitet som berikar innehållet med de senaste teorierna och metoderna.

Täcker ämnen inklusive miljöskydd och energiproduktion och juridiska frågor från lagar om olja och gas till förnybar energi och klimatförändringar , tar programmet 2,5 år att slutföra och delas upp i sex karriärfokuserade moduler (20 hp vardera) och en avhandling . Utforska både energi- och miljöfrågor djupgående, medan du fortfarande har gott om tid att reflektera och tillämpa ditt lärande.

Få reda på mer

Kärnmoduler

  • Miljö- och energireglering
  • Lag om kärnenergi
  • Bedömning och finansiering av energiprojekt
  • Olje- och gaslag
  • Miljöskydd och föroreningskontroll
  • Lag om förnybar energi och klimatförändringar

Nyckelfakta

University of Birminghams online LLM i energi- och miljörätt har utformats specifikt för advokater som är kvalificerade för LLB eller de som redan arbetar inom sektorn och försöker befästa sina kunskaper i en miljö i världsklass.

Det finns tre intag per år. Studenter kan gå med i programmet i mars, juni eller oktober.

Få reda på mer

Förkunskapskrav

För att bli godkända i detta program bör de sökande ha:

  • Åtminstone en övre andreklass eller icke-brittisk motsvarighet i lag ELLER en övre andreklass eller icke-brittisk motsvarighet i en allierad examen med relevant arbetslivserfarenhet inom sektorn.
  • Två referenser.
  • Ett uttalande om syfte.

För internationella studenter gäller standardkrav för engelska. Du måste ha en IELTS 7.0 med inte mindre än 6,5 i något band.

Avgifter och finansiering

För detaljerad prisinformation och för att få veta mer om tillgängliga betalningsmetoder, vänligen be om information och en medlem av antagningsgruppen kommer att vara i kontakt för att diskutera din förfrågan.

Få reda på mer

Senast uppdaterad Sep 2020

Om skolan

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Läs mer

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Läs mindre