LLM Legal Practice (Konfliktlösning) Reg. 252958

Denna magisterexamen är utformad för moderna jurister och chefer och undersöker de juridiska och kommersiella aspekterna av konfliktlösning (Reg. 252958) . Programmet är utformat i samarbete med stora advokatbyråer och branschledare. Högskolan för juridik är en internationell ledare inom juridisk utbildning med en 140-årig historia.

Dessa kurser är registrerade hos Hong Kong Non-local Courses Registry (NCR). Det är en fråga om diskretion för enskilda arbetsgivare att erkänna vilken kvalifikation som dessa kurser kan leda till.

Kurskrav

  • Förkunskapskrav för Storbritannien: Studenter ska ha en brittisk kandidatexamen i något ämne vid 2: 2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer.
  • Medan vi accepterar ansökningar från engelska jurister, kommer du sannolikt att upprepa många teman från din grundutbildning. Vi rekommenderar att du överväger online-versionen av den här kursen i första hand som har utformats för dem med juridisk behörighet. Kandidater från juridiska högskolans LLB-program är inte berättigade till denna kurs.
  • Internationella behörighetskrav: En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre, med minst 6,0 i varje komponent.
Program undervisas på:
  • Engelska

Se 6 fler kurser från U Law Hong Kong »

Senast uppdaterad Maj 25, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Jan 2020
Juli 2020
Duration
18 - 60 månader
Deltid
Pris
89,250 HKD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Juli 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum