Paralegal Studies Program

Mildred Elley

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Paralegal Studies Program

Mildred Elley

Paralegalen är en viktig del av alla juridiska supportteam. Paralegals utföra expert juridisk forskning, utkast till dokument, upprätthålla filer, interagera med kunder samt ge administrativt stöd. Paralegal Studies programmet introducerar examens- och certifikatstuderande till de väsentliga datorapplikationer som är nödvändiga för det juridiska området.

Paralegalstudiestudenten kommer att lära sig principerna om lag och grundläggning för att försäkra sig om att advokatbyrån, det statliga organet eller organisationen arbetar inom tillämpliga rättsliga ramar. Grad och certifikat studenter kommer att lära sig färdigheter för kommunikation, skrivande, konfliktlösning och juridiska förhandlingar. Paralegal Studies-studenten kommer att lära sig lämpliga datorkunskaper för juridisk forskning och processsupport. De kommer också att använda dessa datorkunskaper för att organisera och underhålla dokumentation, utställningar och vittnesbörd. Eftersom paralegals arbetar nära med kunder, vittnen och motstående rådgivare, kommer graden och certifikatstuderaren att skapa interpersonella färdigheter för att skapa bra relationer och låta kunder och vittnen känna sig bekväma att prata med advokatstudenten. Kritisk till en advokatkandidat är forskningsfärdigheter och lär sig samla fakta i ärendet för att hjälpa till med utkast till juridiska handlingar. Alla dessa färdigheter kommer att fokuseras på i programmet Mildred Elley Paralegal Studies.

Sysselsättningen av paralegals och juridiska assistenter förväntas växa 15 procent från 2016 till 2026 enligt Förenta staternas presidium för arbetsstatistik, mycket snabbare än genomsnittet för alla yrken. Som advokatbyrå försöker öka effektiviteten av juridiska tjänster och minska sina kostnader, förväntas de anställa mer paralegals och juridiska assistenter.

Paralegal Studies Program Benefits

Att delta i Mildred Elley innebär att du inte bara får en högkvalitativ högre utbildning, men det innebär också att du får tillgång till de mest avancerade paralegalstudierna som finns tillgängliga. Mildred Elley erbjuder också många olika fördelar för paralegala studier program studenter.

  • Finansiellt stöd
  • Lifetime Job Placement Assistance
  • Flexibelt skolschema
  • Godkänd för Veterans Education Benefits
  • Gratis karriärbedömning
  • Internationella studenter Välkommen

Lifetime Job Placement Assistance

Det finns många möjligheter till karriärplacering. Efter examen från Mildred Elley med en examen eller certifikat, njut av vår livstidsanställnings assistans och är redo att driva en givande karriär som advokat eller juridisk assistent.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad May 9, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Albany, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - New York, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Albany, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - New York, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan