PhD in Law Program

Doktorandprogram

En doktorsexamen i juridik handlar om forskning och ett vetenskapligt förhållningssätt till Law studie. En doktorsexamen i juridik är inte att förväxla med en Juris Doctor, som är en yrkesexamen förbereder eleverna att öva. Ett brett spektrum av forskningsområden är tillgänglig för en doktorsexamen juristexamen, inklusive internationell rätt, komparativ rätt, mänskliga rättigheter, sjörätt, internationell miljörätt, och mer. Genom kurser, undervisning och forskning, kommer kandidater för doktorsexamen juristexamen slutföra en avhandling som ska tilldelas examen.

Den Juris Doctor är den första professionella examen i juridik och känd för sin praktiska lag. Den utbildningen är en intensiv studie av den materiella rätten och dess professionella applikationer.

Mångfalden av olika doktorsexamen i juridik kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära doktorsexamen i juridik nedan.

Nya PhD-program inom juridik

Koc University - Istanbul Turkey

PhD i privaträtt

April 10, 2018
Ph.d. i privaträtt Programmet erbjuder en strukturerad forskningsram inom nationell, jämförande och internationell juridik med sitt engagemang för spetskompetens.

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inter LL.D.

Oktober 15, 2017
Utveckla mänskliga resurser med hög akademisk standard som kan utföra originella och nyskapande vetenskaplig forskning, tillämpa den kunskap och praktik kvalitets undervisning i grund- och forskarutbildning i lag, för att främja utvecklingen av rättsvetenskap.

L’Université Catholique Du Congo

PhD i kanonisk rätt

Juli 31, 2017
Forskarutbildningen kan slutföras genom aggregering av högre utbildning i Canon lag.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en doktorsexamen i juridik?

Doktor i juridik

En doktorsexamen i juridik, även känd som en doktorsexamen i juridik eller en Legum Doctor (förkortat LD eller LLD) är en avancerad forskarexamen som omfattar forskning och ta ett akademiskt förhållningssätt till Law studie. Kandidater för doktorsexamen i juridik har ansvaret för att ta på fördjupad forskning om en koncentration inom det rättsliga området. En doktorsexamen i juridik är inte att förväxla med en Juris Doctor (JD), vilket är en yrkesexamen som syftar till att förbereda studenterna för att arbeta som jurist, advokat, advokat eller advokat. En doktorsexamen i juridik tar längre tid att slutföra än en Juris doktor och är forskningsbaserad i stället för att öva orienterad. Vad åter fördelarna med att ta en doktorsexamen i juridik?

En av fördelarna med att driva en doktorsexamen i juridik studier är att djupa, långsiktiga forsknings tåg kandidater att utveckla sitt kritiska och systematisk analytisk fallenhet till en mycket värdefull professionell drag. Att arbeta mot en doktorsexamen i juridik är en process som utvecklar kandidaten på andra sätt än sin specifika förståelse och kunskap om ämnet de forskar. Potentiella arbetsgivare och kolleger jurister reagera positivt på doktorsexamen i juridik studenternas djupa engagemang för sin disciplin.

Vilken karriär med en doktorsexamen i juridik?

Förverkligandet av en doktorsexamen i juridik examen är en anmärkningsvärd prestation, och värderas mycket högt, både inom och utanför akademin. De som har en doktorsexamen i juridik befinner sig högt kvalificerade för positioner som jurister, professorer, forskare, beslutsfattare och mer. Utexaminerade från doktorsexamen i Law-program har gått vidare till ledande positioner i högre rättsinstanser, internationella humanitära organisationer, myndigheter och handel, för att nämna några områden. Du kan läsa mer om doktorsexamen i Law program och begära mer information direkt från universiteten värd dem. Vilka typer av discipliner undervisas i en doktorsexamen i juridik?

Kandidater inskrivna i en doktorsexamen i juridik doktorsexamen program välja sin koncentration från det stora utbud av specialiteter som finns inom Law Studies disciplin. PhD i Lag kandidater kunde välja ämnen inom områdena skatterätt, handelsrätt, bolag lag, dator-och privatliv lag, sjörätt, ekonomisk rätt, internationell handelsrätt, tvistlösning, sjukvård lag eller många andra. Doktorsexamen i juridik Studier eleverna kan också välja att ta kurser vid sitt universitet för att stödja deras forskningsmetodik eller innehåll.

Vilka är doktor i juridik krav?

Liksom de kostnader som är förknippade med en doktorsexamen i juridik, kan förutsättningarna för inresa till ett visst program vid en viss skola också variera. Många universitet kräver doktor i rättssökande att få en magisterexamen, medan vissa kommer att överväga sökande som tog examen en Bachelors program med utmärkelser. Universiteten kommer att ge mer information om förutsättningarna för en doktorsexamen i juridik på begäran. En viktig gemensamhet mellan alla doktorsexamen i Law program är att den sökande kommer att förväntas ta på en fördjupad forskningsprojekt, som bidrar med en ny idé eller ny information till Law Studies, och att leverera en skriftlig avhandling eller uppsats.

Hur mycket kostar det att ta en doktorsexamen i juridik?

En 3-8 års engagemang, kan kostnaderna för att slutföra en doktorsexamen i juridik program varierar kraftigt från en skola till en annan och ett land till ett annat. Många kandidater för en doktorsexamen i juridik studier är berättigade till stipendier, stipendier eller undervisning bidrag från privata institutioner eller själva universitetet. PhD i Lag studenter kanske också vill undersöka finansieringsmöjligheter från olika organisationer eller grupper som kan ha ett särskilt intresse för den forskning som utförs. Det är viktigt att kontrollera med universiteten för specifik information om finansiering av en doktorsexamen i juridik examen.

Varför ta en doktorsexamen i juridik på nätet?

Vissa universitet erbjuder online juristexamen för studenter som har krävande scheman eller andra åtaganden utanför skolan. Studera lag på nätet är ett utmärkt sätt att bygga upp före erforderliga krediter, eller ens få en doktorsexamen i juridik utan att behöva resa till campus. Distansutbildning och deltid alternativ för en doktorsexamen i juridik studier kan också finnas tillgängliga, förutom skolornas nätet juristexamen möjligheter.