LAWSTUDIES

Se PhD-program i juridik i Internationell rätt på distans 2020

En PhD-examen i juridik förbereder individer på ledande positioner inom rättsväsende, myndigheter och affärsområden. Detta är ett smart sätt att söka sig till en karriär inom rättsområdet via forskning.

Tjänar en doktorsexamen i folkrätt ger dig grunden behövs för en karriär inom näringslivet och regeringen arbete som korsar internationella gränser. Du kommer att få en solid grund i de lagar som är universella till de flesta länder.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Be om information PhD-program i juridik i Internationell rätt på distans 2020

3 Resultat i Internationell rätt, Distansutbildning Filter

Ph.D. i europeisk och internationell lag

Palacky University
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Ph.D. Programmet är en forskarutbildning-program som kombinerar en avancerad lag bildning och forskning inom europeisk och internationell lag. Undervisning och forskning överv ...

Läs mer

Phd i internationell rätt och fördragsrätt

Pôle Universitaire Euclide
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Internet

En av världens enda doktorandprogram i internationell rätt som erbjuds av en mellanstatlig organisation som utgjordes enligt internationell rätt.

Läs mer

Officiell forskarutbildningen i iberoamerikanska Administrative Law

Universidade da Coruña
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Campusstudier

Forskarskolan i iberoamerikanska Administrative Law är en officiell intercollegiate titel som syftar till att utbilda latinamerikanska läkare i offentlig rätt med befogenhet a ...

Läs mer