LAWSTUDIES

Se PhD-program i juridik i Internationella juridikstudier på distans 2020

En doktorsexamen eller PhD-examen i juridik tar man som en påbyggnadsexamen. Det är en högt respekterad examen inom det juridiska ämnesområdet och innebär en forskningspräglad tillnärmning till juridiken. De som tar en PhD-examen kommer genom sin forskning att bidra till juridiken.  

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Be om information PhD-program i juridik i Internationella juridikstudier på distans 2020

3 Resultat i Internationella juridikstudier, Distansutbildning Filter

Ph.D. i europeisk och internationell lag

Palacky University
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Ph.D. Programmet är en forskarutbildning-program som kombinerar en avancerad lag bildning och forskning inom europeisk och internationell lag. Undervisning och forskning överv ...

Läs mer

Phd i internationell rätt och fördragsrätt

Pôle Universitaire Euclide
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Internet

En av världens enda doktorandprogram i internationell rätt som erbjuds av en mellanstatlig organisation som utgjordes enligt internationell rätt.

Läs mer

Officiell forskarutbildningen i iberoamerikanska Administrative Law

Universidade da Coruña
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Campusstudier

Forskarskolan i iberoamerikanska Administrative Law är en officiell intercollegiate titel som syftar till att utbilda latinamerikanska läkare i offentlig rätt med befogenhet a ...

Läs mer