LAWSTUDIES.SE

Se PhD-program i juridik i Juridikstudier på internet Europa 2019

Studenter som är intresserade av att lära mer om straffrätt, mänskliga rättigheter, stadsplanering, miljöskydd eller internationell rätt bör söka till ett doktorsprogram i juridik. Denna påbyggnadsexamen är till för dem som vill utöka sina juridiska kunskaper.  

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kontakta skolor Bästa PhD-program i juridik i Juridikstudier på internet Europa 2019

8 Resultat i Juridikstudier, Europa Filter

PhD i teoretisk juridisk vetenskap - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang

Charles University Faculty of Law
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 4 år Oktober 2019 Tjeckien Prague + 1 fler

Målet med doktorandprogrammet "Theoretical Legal Sciences - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang" är att specialister och akademiker med ett vetenskapligt sätt att lösa teoretiska och praktiska problem inom ett eller flera vetenskapliga juridiska områden kommer att driva vetenskapliga kreativa aktiviteter och studera . Kandidater från doktorandprogrammet "Theoretical Legal Sciences - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang" kommer att ha förbättrat sina kvalifikationer och utvidgat och fördjupat sin kunskap inom ett visst område för juridik på ett sådant sätt att de kommer att ha försökt att bilda eller identifiera den teoretiska grunden för respektive fält genom att analysera sin praktiska erfarenhet och kunskap.

Ph.D. programmet i enskilda personen och juridiska skydd

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Doktorsprogrammet i individen och juridiska Skydd kännetecknas av ett starkt engagemang för tvärvetenskap. Ph.D. kandidater inskrivna i programmet är specialiserade på ett av följande områden:

Forskning Grader (MPhil / PhD) i juridik

SOAS University of London
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien London Singapore + 2 fler

Juridiska skolan accepterar kandidater för forskningsarbete som leder till doktorsexamen. Det centrala inslaget i doktorsarbete är den nära relationen mellan doktorand och hans eller hennes handledare, där de träffas regelbundet och konsultera noggrant. Detta förhållande stöds och stärks på olika sätt. Varje doktorand har en adjungerad handledare, en annan anställd med nära intresse för kandidatens region och / eller delområde av disciplinen.

Doktorsexamen i lag

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

The University of Nicosia erbjuder forskarskolan vid juridiska leder till en doktorsexamen. Programmet är utformat för att erbjuda högsta nivå vetenskaplig kunskap och att förbereda studenterna för karriärer inom högre utbildning, vetenskaplig forskning och vetenskaplig rättsområde, men parallellt för att ge ökat utbud i rättssubjekt.

Officiell forskarutbildningen i lag

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år September 2019 Spanien A Coruña + 1 fler

Forskarutbildningen i lagen är en officiell universitetsexamen utbildning som behandlar rättsliga och social forskning.

Doktorsexamen

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 hitta din juris doktor Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med välgrundade forskningscentra och länkar till ledande institutioner runt om i världen är Juridiska institutionen ett dynamiskt centrum för doktorandutbildning.

PhD i juridik

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Campusstudier Heltid Deltid 8 - 12 terminer Oktober 2019 Portugal Porto + 1 fler

Ph.d.-programmet i katolska Porto syftar till att utbilda kvalitativa forskare som bidrar till att utveckla forskning inom fakulteten, samt till den kritiska och ansvarsfulla konstruktionen av juridisk vetenskap i Portugal.

Globala Ph.D. programmera

Católica Global School of Law
Campusstudier Heltid 8 terminer Oktober 2019 Portugal Lisbon

Den nya Ph.D. Programmet syftar till att skapa en verklig forskning gemenskap av forskare vars arbete övervakas och styrs av de bästa internationella standarder på området.