LAWSTUDIES.SE

Se PhD-program i juridik i Juridikstudier på internet 2019

Förutsättningarna för en PhD-examen i juridik varierar beroende på universitetet och det land man studerar i. Vissa institutioner kan kräva att kandidaten redan har en magisterexamen. På begäran kan universitet ge mer information om sina specifika krav.

Be om information PhD-program i juridik i Juridikstudier på internet 2019

15 Resultat i Juridikstudier Filter

PhD i teoretisk juridisk vetenskap - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang

Charles University Faculty of Law
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 4 år Oktober 2019 Tjeckien Prague + 1 fler

Målet med doktorandprogrammet "Theoretical Legal Sciences - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang" är att specialister och akademiker med ett vetenskapligt sätt att lösa teoretiska och praktiska problem inom ett eller flera vetenskapliga juridiska områden kommer att driva vetenskapliga kreativa aktiviteter och studera . Kandidater från doktorandprogrammet "Theoretical Legal Sciences - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang" kommer att ha förbättrat sina kvalifikationer och utvidgat och fördjupat sin kunskap inom ett visst område för juridik på ett sådant sätt att de kommer att ha försökt att bilda eller identifiera den teoretiska grunden för respektive fält genom att analysera sin praktiska erfarenhet och kunskap.

Inter LL.D.

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campusstudier Heltid 3 år Juli 2020 Mexiko Aguascalientes

Utveckla mänskliga resurser med hög akademisk standard som kan utföra originella och nyskapande vetenskaplig forskning, tillämpa den kunskap och praktik kvalitets undervisning i grund- och forskarutbildning i lag, för att främja utvecklingen av rättsvetenskap.

M.Phil / PhD i lag

Igbinedion University, Okada
Campusstudier Heltid Mars 2020 Nigeria Benin City

Lagen Programmet är anpassad efter National University kommissionens riktlinjer som betonar behovet av jurister att vara kunnig inom andra områden av mänsklig strävan, såsom psykologi, ekonomi, filosofi, etc., så att till fullo uppskatta analysera och förstå den viktiga roll denna lag spelar i den nigerianska Society i synnerhet och hela mänskligheten i allmänhet.

Ph.D. programmet i enskilda personen och juridiska skydd

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Doktorsprogrammet i individen och juridiska Skydd kännetecknas av ett starkt engagemang för tvärvetenskap. Ph.D. kandidater inskrivna i programmet är specialiserade på ett av följande områden:

PhD i lag & politiska program

Cambridge Graduate University
Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

Cambridge Graduate University College of Law, Policy & globala studier har en oöverträffad akademiskt program, erbjuder lagstiftning och politik Masters och doktorsexamina - det Jur.kand, Masters

Forskning Grader (MPhil / PhD) i juridik

SOAS University of London
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien London Singapore + 2 fler

Juridiska skolan accepterar kandidater för forskningsarbete som leder till doktorsexamen. Det centrala inslaget i doktorsarbete är den nära relationen mellan doktorand och hans eller hennes handledare, där de träffas regelbundet och konsultera noggrant. Detta förhållande stöds och stärks på olika sätt. Varje doktorand har en adjungerad handledare, en annan anställd med nära intresse för kandidatens region och / eller delområde av disciplinen.

Doktorsexamen i lag

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

The University of Nicosia erbjuder forskarskolan vid juridiska leder till en doktorsexamen. Programmet är utformat för att erbjuda högsta nivå vetenskaplig kunskap och att förbereda studenterna för karriärer inom högre utbildning, vetenskaplig forskning och vetenskaplig rättsområde, men parallellt för att ge ökat utbud i rättssubjekt.

Officiell forskarutbildningen i lag

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år September 2019 Spanien A Coruña + 1 fler

Forskarutbildningen i lagen är en officiell universitetsexamen utbildning som behandlar rättsliga och social forskning.

LLD i doktorer av lag

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 - 4 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

Syftet med denna examen är att låta eleverna visa en förmåga att ge ett eget, distinkt och nytt bidrag till kunskapens korpus om ett ämne juridisk studie.

Doktorgrad i juridiska vetenskaper

Pontificia Universidad Javeriana
Campusstudier Heltid 3 - 5 år Januari 2020 Colombia Bogotá

Doktorgrad i juridiska vetenskaper skapades 2007, för att uppmuntra akademisk debatt och konsolidering av en akademisk gemenskap i Colombia och Latinamerika. Doktorandets huvudsyfte är att stärka studenternas förmåga att genomföra noggrann forskning, generera kunskaper inom juridik och föreslå tillvägagångssätt och innovativa lösningar på dagens samhällsproblem, lokalt och globalt. Vid utarbetandet av Pontificia Universidad Javeriana uppdrag söker vi att doktorandernas forskning genererar inverkan i landet och regionen, vilket bidrar till att uppnå ett rättvist, hållbart, inkluderande, demokratiskt, solidariskt och respektfullt mänskligt värdighetssamhälle.

Doktorsexamen

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 hitta din juris doktor Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med välgrundade forskningscentra och länkar till ledande institutioner runt om i världen är Juridiska institutionen ett dynamiskt centrum för doktorandutbildning.

Filosofie doktor i juridik

UAEU United Arab Emirates University
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Augusti 2020 Förenade arabemiraten Al Ain + 1 fler

Den tilldelade examen som erkännande av avslutandet av kraven i detta program är "doktorsexamen i filosofi i lag", och det kommer att erbjudas på arabiska. Det kommer emellertid att finnas en möjlighet för studenterna att specialisera sig i en laggren genom de valbara kurserna som studeras och ämnet för avhandlingen som de kommer att argumentera / försvara. Programmet kommer att erbjudas på UAEU på Al Ain campus.

PhD i juridik

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Campusstudier Heltid Deltid 8 - 12 terminer Oktober 2019 Portugal Porto + 1 fler

Ph.d.-programmet i katolska Porto syftar till att utbilda kvalitativa forskare som bidrar till att utveckla forskning inom fakulteten, samt till den kritiska och ansvarsfulla konstruktionen av juridisk vetenskap i Portugal.

LL.D. Doktorsexamen i juridik

Université de Montréal Law Faculty
Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Montreal

Ph.D. är i grunden ett grundligt grundforskningsprogram. De pedagogiska aktiviteterna är inriktade på utvecklingen av studentens uppsatsprojekt.

Globala Ph.D. programmera

Católica Global School of Law
Campusstudier Heltid 8 terminer Oktober 2019 Portugal Lisbon

Den nya Ph.D. Programmet syftar till att skapa en verklig forskning gemenskap av forskare vars arbete övervakas och styrs av de bästa internationella standarder på området.