LAWSTUDIES.SE

Jämför PhD-program i juridik i Juridikstudier på internet i Prague, Tjeckien 2019/2020

Den som har tagit en PhD-examen i juridik åtnjuter respekt inom den akademiska sfären för hans eller hennes engagemang för forskning såväl som för själva juridiken. Med en doktorsexamen i juridik kan man räkna med att vara förberedd på en mängd olika rättsliga arbetspositioner. 

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

Be om information PhD-program i juridik i Juridikstudier på internet i Prague i Tjeckien 2019/2020

1 Resultat i Juridikstudier, Prague Filter

PhD i teoretisk juridisk vetenskap - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang

Charles University Faculty of Law
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 4 år Oktober 2019 Tjeckien Prague + 1 fler

Målet med doktorandprogrammet "Theoretical Legal Sciences - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang" är att specialister och akademiker med ett vetenskapligt sätt att lösa teoretiska och praktiska problem inom ett eller flera vetenskapliga juridiska områden kommer att driva vetenskapliga kreativa aktiviteter och studera . Kandidater från doktorandprogrammet "Theoretical Legal Sciences - Juridisk och juridisk teori i europeisk sammanhang" kommer att ha förbättrat sina kvalifikationer och utvidgat och fördjupat sin kunskap inom ett visst område för juridik på ett sådant sätt att de kommer att ha försökt att bilda eller identifiera den teoretiska grunden för respektive fält genom att analysera sin praktiska erfarenhet och kunskap.