Filter
PhD
Kanada Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de 2 mest populära PhD-programmen i juridik i Kanada 2019/2020

Den som har tagit en PhD-examen i juridik åtnjuter respekt inom den akademiska sfären för hans eller hennes engagemang för forskning såväl som för själva juridiken. Med en doktorsexamen i juridik kan man räkna med att vara förberedd på en mängd olika rättsliga arbetspositioner. 

En LLM är en forskarutbildning juristexamen som bedrivs av studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av lagen. Akademiker med denna specialutbildning ofta kvalificerad att arbeta i globala juridiska miljöer.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Kontakta universitet De bästa PhD-programmen i juridik i Kanada 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Université de Montréal Law Faculty

Ph.D. är i grunden ett grundligt grundforskningsprogram. De pedagogiska aktiviteterna är inriktade på utvecklingen av studentens uppsatsprojekt. ... [+]

Ph.D. är i grunden ett grundligt grundforskningsprogram. De pedagogiska aktiviteterna är inriktade på utvecklingen av studentens uppsatsprojekt. Studenterna dra nytta av expertisens kompetens inom alla större juridiska områden. Samsynet, som tillhandahålls av två professorer, är ganska vanligt, eftersom det möjliggör användning av kompletterande expertis. Doktors kandidater måste klara obligatoriska och muntliga och skriftliga prov innan de börjar skriva en avhandling om ämnet enligt deras val. Avhandlingen syftar till att utveckla förmågan att utforma och genomföra ett stort forskningsprojekt som gör ett originellt bidrag till utvecklingen av den juridiska disciplinen. Det syftar också till att utveckla studentens förmåga att presentera resultaten av sin forskning på ett tydligt, ordnat och övertygande sätt.... [-]

Kanada Montreal
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
2 år
Läs mer på svenska
Université de Montréal Law Faculty

Innovation, vetenskap, teknik och juridik möjliggör för elever att tänka på de juridiska, reglerande och etiska frågorna om innovation inom olika områden, inklusive biote ... [+]

Innovation, vetenskap, teknik och juridik möjliggör för elever att tänka på de juridiska, reglerande och etiska frågorna om innovation inom olika områden, inklusive bioteknik och medicin, informationsteknik och datavetenskap, naturresurser och miljö.

En solid läroplan blandar teoretiska och tillämpade perspektiv

Kurserna lärs av förstklassiga professorer och deltid fakulteten för att utöva advokater som bygger på metoder som kombinerar teoretiska och tillämpade perspektiv. Dessutom har eleverna möjlighet att genomföra tillämpad forskning eller göra praktik i offentliga eller privata organisationer i Kanada eller utomlands.

Internationalisering och jämförande lag... [-]
Kanada Montreal
Kontakt Skolan
Engelska,Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska