Pre-professionella program i lag

Cornell College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Pre-professionella program i lag

Cornell College

Centrum för lag och samhälle

Om du vet att du vill bli advokat, eller bara tänka på det, är Cornell College Center for Law and Society för att hjälpa dig. Genom olika aktiviteter och avsikt pre-professionell rådgivning, våra pre-juridikstudenter har möjlighet att göra ett bra beslut om att gå till juridisk fakultet efter examen.

Studenter som är aktivt engagerade i lag skola antagningsprocessen får också direkt vägledning och stöd från lärare och personal som de väljer lag skolor, tillämpa, och besluta om att delta.

Under hela sin tid på kulle, pre-juridikstudenter också utveckla och förfina professionella expertområden som krävs för att vara framgångsrik i livet efter college.

Pre-juridikstudenter kompletta akademiska majors över olika discipliner som finns på campus. Nyutexaminerade har examen i politik, ekonomi och affärer, biologi, kvinnoforskning, engelska, filosofi, etniska studier, historia, sociologi, och kinesiologi.

De co-ämnesgränserna aspekter av Centrum för lag och samhälle kompletterar den exceptionella fria konsterna utbildning på högskolan. Dessa aktiviteter är:

  • en nationellt konkurrenskraftig rättegångsspel laget,
  • en grundutbildning kapitel i Phi Alpha Delta internationell rätt broderskap,
  • mentorskap möjligheter med Cornell alumner och vänner,
  • en på campus LSAT prep kurs,
  • lag-relaterade talare och workshops och
  • Cornell-sponsrade lag skolan turer.

Om Center

Cornell College liberala estetiska programmet, med dess betoning på att utbilda eleverna att läsa kritiskt, orsak effektivt och kommunicera tydligt, har en historia av att förbereda eleverna för att lyckas i Law School och som jurister. I överensstämmelse med den bästa råd för skolor lag själva, har Cornell ingen formell "pre-lag" större och ingen specifik lista på obligatoriska kurser. Cornell Center for Law and Society Dock erbjuder en omfattande uppsättning resurser för att vägleda och förbereda studenterna för framgångsrika antagning till juristlinjen och karriär i advokatyrket.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 27, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Mount Vernon, Iowa
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan