{lawstudies-sjd:plural} i Kina

Jämför Det i topp {lawstudies-sjd:plural} i Kina 2018/2019

Master i juridik

En doktor i juridikens natur anses vara en slutlig examen för juridiska forskare. SJD-läsarna kvalificerade eleverna att bedriva karriär inom akademi, forskning, offentlig politik eller internationella nivåer på internationell nivå.

En LLM (Master of Laws) är en forskarexamen för studenter som studerar lag. Det är oftast utformade för yrkesverksamma och studenter lag som vill få kunskap i en specialiserade brotts område som internationell eller skatterätt.

Utbildningsministeriet driver utbildning i Kina. Regeringen ger ofta delfinansiering för högre utbildning i de tekniska och offentliga universitet. Den kinesiska regeringen har också utvecklat akademiska läroplanen som gör dessa studenter med yrkeskunskaper för att vårda sina talanger.

Börja idag De Mest populära {lawstudies-sjd:plural} i Kina 2018/2019

Läs Mer

Doktor i juridisk vetenskap

KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Kina Shanghai

Den doktor Juridiska Science (SJD, på latin, Scientiae Juridicae Doctor) Program, bygger på den Ph.D. program i andra discipliner, är avsedd för dem som vill bedriva akademiska karriär som lärare och forskare [+]

Den doktor Juridiska Science (SJD, på latin, Scientiae Juridicae Doctor) Program, bygger på den Ph.D. program i andra discipliner, är avsedd för dem som vill bedriva akademiska karriär som lärare och forskare i lag. Detta mycket selektiva program är öppet endast för sökande som har en framstående före akademiska meriter i lag, visar löfte om enastående stipendium, och visar en hög potential för att slutföra en vetenskaplig avhandling av erforderlig kvalitet. Den SJD Programmet erbjuder en unik möjlighet för framstående internationella jurister för att studera vid KoGuan Law School. Studenter med framstående akademiska meriter är välkomna att söka till vår SJD program.... [-]