Läs den officiella beskrivningen

Tvåårig utökad Master of Laws (LLM) grad

Den Tvååriga Master of Laws (LLM) hos USC Gould tillåter dig att tillbringa ett år att lära sig grundläggande element i det amerikanska rättssystemet och behärskar juridisk engelska innan ett år av LLM studier.

Under det första året får du akademisk träning i juridisk läsning och förståelse, fallstudie, juridisk analys och mer samtidigt som du förbättrar dina engelska färdigheter. Små, personliga klasser ger dig möjlighet att anpassa sig till att bo i USA och delta i USC.

Efter det att du lyckats slutföra det första året kommer du att få ett certifikat i US Legal Studies och kommer bli inskriven i USC Goulds LLM-program.

Varför välja den tvååriga förlängda LLM hos USC Gould?

Kännetecknas av LLM Guide som ett av de "Top 10 LLM-programmen i Kalifornien", stärker vår tvååriga LLM-läroplan under det första året din flyt på engelska medan du förbereder dig för att lyckas i LLM-graden vid USC Gould. Sedan i det andra året ger vår tvååriga LLM en grundlig grundning i amerikansk lag, samtidigt som vi stimulerar kritiskt tänkande och praktisk problemlösning.

När du går med i USC Gould kommer du att bli en del av ett dynamiskt och varierat lagskolan, vårdas av en världsklass fakultet och rådgivare, anmäla sig till små och kollegiala klasser och ansluta sig till det globala trojanska familjenätet på mer än tusen LLM alumni och tio tusen lag alumni.

Vårt kontor för internationella tjänster ger ytterligare resurser för att hjälpa dig med visum och andra krav för studier i USA

behörighet

För att kvalificera dig för tillträde till vår tvååriga förlängda LLM måste du ha tjänat din första juridiska examen (LLB eller motsvarande) utanför USA.

Program undervisas på:
Engelska
University of Southern California USC Gould School of Law

Se 1 fler kurser från University of Southern California USC Gould School of Law »

Senast uppdaterad May 19, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
64,064 USD
Undervisning för 2018-19 är $ 64,064 plus obligatoriska avgifter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree