ungkarl i lag och rättvisa

Algoma University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

ungkarl i lag och rättvisa

Algoma University

Kandidatexamen i Lag och rättvisa

&nbsp

Lagen och rättvisa Program är en tvärvetenskaplig program och kurser ges av lärare med kompetens i lag och lag-relaterade discipliner (Indigenous studier, statsvetenskap och politisk ekonomi, historia, filosofi, psykologi och sociologi) och även av lärare som är erfarna jurister och domare.

Till skillnad från juridisk fakultet, som utbildar människor att vara advokater, kommer detta grundutbildning hjälpa dig att förstå lagen som en flerdimensionell och komplex socialt fenomen. Naturligtvis ger det också en utmärkt grund för studier Law School. Som en lag och rättvisa student kommer du få allmän rättslig kunskaper och färdigheter, samt studier i större djup vissa delar av fältet som intresse eller berör dig.Du kommer att studera konventionella, traditionella och alternativa former för rättvisa och tvistlösning samt jämförande, teoretiska och historiska perspektiv.

Lagen och rättvisa programmet vid Algoma universitet erbjuder tre-och fyraåriga grader i Law & Justice både som en enda stor (en specialisering) eller dubbel större (kombinerad inriktningar) med andra ämnesområden (statsvetenskap, Indigenous studier, historia, sociologi , psykologi, engelska och andra). En minderårig finns också och kan kombineras med andra majors.

&nbsp

&nbsp

Certifikat i Law & Justice

&nbsp

Certifikatet i Law & Justice är en 30-kredit program tillgängliga för studenterna i andra utbildningsprogram och akademiker som vill göra ytterligare en studie inom Lag & rättvisa.I intyget programmet är inte tillgängligt för studenter vars utbildningen är lag och rättvisa.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Sault Ste. Marie, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Kanada - Sault Ste. Marie, Ontario
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan