Boston University School of Law

Introduktion

Boston University

Boston University grundades 1869 och är en av världens främsta institutioner för högre utbildning och forskning. Vår globala campus är ett blomstrande centrum för forskning och stipendium som omfattar mer än 8000 internationella studenter som representerar 133 länder från hela världen, den 10: e största befolkningen bland amerikanska universitet. BU belyser mångfalden som kännetecknar bäst i amerikansk utbildning.

Boston University School of Law

Boston University School of Law är en högskoleutbildning som erbjuder en omfattande läroplan som lärs ut av professorer som erkänts nationellt som exceptionella lärare och främsta forskare. Kärnan i BU Law lärande erfarenhet är överlägsen undervisning och en stödjande, dynamisk inlärningsmiljö där lärare guidar, inspirerar och utmanar. BU Law professorer är nationellt välrenommerade för sina juridiska färdigheter och stipendium, som ligger i framkant inom forskning, skrivning och rådgivning till både den offentliga och privata sektorn. Men vad unikt definierar dem är deras hängivenhet gentemot studenter, akademiskt, professionellt och individuellt. Detta förklarar varför skolan konsekvent rankas av Princeton Review bland de bästa lagskolorna i nationen för "Bästa Professorer". Skolan ligger också inom de 11 procent av amerikanska lagstadgade skolor i US News and World Report och i toppen tio inom specialområdena för immateriella rättigheter, skatte- och hälsovårdslagstiftning.

BU Law Graduate Programs

Skolans mer än 300 LLM-studenter ger en häpnadsväckande mix av bakgrunder och intressen till campus. Vår nuvarande kohort representerar 54 olika ursprungsländer. Medelåldern för en BU Law LLM-student är 33 år, med åldrarna från 20 till 72 och 24% av våra LL.M. studenterna har en avancerad examen i lag före inskrivning på vår skola. Dessa studenter är för närvarande inskrivna i följande utbildningsprogram:

 • LLM i American Law Program
 • Graduate Program I Banking Och Finansiell Lag
 • LLM i Immaterialrätt Program
 • Executive LLM i International Business Law Program
 • Graduate Tax Program, som inkluderar ett helt online inskrivningsalternativ

Dessutom erbjuder vi flera specialiserade certifikatprogram för studenter som inte söker en fullständig LLM-upplevelse:

 • Juridiskt engelska certifikatprogram
 • Certifikat inom företagsriskhantering och efterlevnad
 • Certificate in International Business Law
 • Estate Planning Certificate
 • Certifikat i transaktionsfärdigheter

Under hösten 2019 är vi också stolta att meddela lanseringen av vår mästare i studien av skatterätt, en masterexamen som öppnar läroplanen för forskarskatteprogrammet till redovisning och andra affärsfolk.

Granska vår fullständiga profil och fyll i en begäran om informationsformulär, för mer information om alla våra program!

Topprankad fakultet. Fokuserat LLM-studentstöd.

BU Law skillnaden börjar i klassrummet: vår topprankade fakultet består av framstående forskare och utövade utövare som är tillgängliga, tillvägagångssättiga, expert på att blanda teori med övning och engagerade för att hjälpa dig att höja din professionella ställning till nya höjder.

Vårt LLM-studentstöd är oöverträffat. Vi levererar akademiskt och professionellt stöd genom en-till-ett-rådgivningssatser, skräddarsydda för att möta de studerandes professionella mål. Efter examen blir du en framgångsrik global universitetsnätverk av högt genomförda advokater som fortfarande är en del av BU Law samhället långt efter examen.

Och då finns Boston, en av världens stora städer. Det är ett färdigt laboratorium för juridisk utbildning inom ett antal områden.

Fem topp LLM-utbildningsprogram, otaliga möjligheter.

Välj mellan fem LLM-program, alla högt respekterade och trebankiga

LLM i American Law Program är en av landets främsta program för globala utövare som vill lära sig hur amerikanska jurister tänker, närma sig juridiska program och hantera klientfrågor. Du kommer att integreras i JD-klassrummet, och ha möjlighet att välja mellan 200 kurser när du skapar din individuella studieplan.

Graduate Program in Banking

LLM i immaterialrätt program ger dig möjlighet att lära sig avancerad IP-teori och doktrin från några av de bästa IP-lärare i världen. Under fem på varandra följande år, US News

Executive LLM i International Business Law Program sammanför ett globalt nätverk av fullgjorda proffs från ett brett spektrum av juridiska metoder, industrier och företag som söker intensiv exponering för de centrala juridiska ämnena för transnationella företag. Programmets flexibla, praktiska format för blandat lärande är idealiskt för upptagna utövare som inte kan delta i ett traditionellt, nio månaders LLM-program.

Graduate Tax Programmet utrustar dig med de praktiska färdigheter som krävs för framgång inom beskattningsområdet, oavsett om du tjänar graden genom bostadsstudier i Boston, online hemifrån eller genom en kombination av båda formaten. En LLM i beskattning grad från BU Law värderas av arbetsgivare över hela världen: Vi är rankade # 8 i nationen för skattestudier i US News

Platser

 • Boston University School of Law 765 Commonwealth Avenue , 02215, Boston

Frågor