Keystone logo

1 Deltid Certifikat Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Immaterialrätt i Kina för 2024

Filter

Filter

  • Certifikat
  • Kina
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Immaterialrätt
  • Deltid
Studiefält
  • Studier i juridik (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Deltid Certifikat Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Immaterialrätt

Vad är immaterialrätt?

Immaterialrätt är det rättsområde som handlar om skyddet av sinnets skapelser, såsom uppfinningar, litterära och konstnärliga verk, och symboler och namn som används i handeln. Dessa skapelser kallas" immateriella rättigheter" eftersom de är produkter av intellektet. Immateriell äganderätt inkluderar upphovsrättslagstiftning genom att den skyddar kreativa strävanden; i alla fall, immaterialrätt sträcker sig utöver det ljud- och visuella uttryck som skyddas under upphovsrätt för att inkludera idéuttryck.

Vilka karriärer är tillgängliga för studenter inom immaterialrätt?

Immaterialrätt är ett specialiserat rättsområde som erbjuder många möjligheter till övning. Advokater som specialiserat sig på immaterialrätt kan arbeta i privat praxis, för en myndighet, eller för ett stort företag. Några typiska jobbtitlar inkluderar patentadvokat, varumärkesadvokat, och upphovsrättsadvokat.

Varför är det viktigt att studera immaterialrätt?

Immaterialrätt är viktig eftersom den hjälper till att skydda sinnets skapelser. Detta rättsområde ger människor laglig rätt att kontrollera hur deras immateriella rättigheter används, och det kan hjälpa till att förhindra andra från att olagligt använda eller ta kredit för någons arbete.

Vad ska jag studera under min examen i immaterialrätt?

Vad ska jag studera under min examen i immaterialrätt?

Under en immaterialrättsexamen kommer du att lära dig om de olika typerna av immateriella rättigheter, hur man skyddar varje typ och hur man löser tvister relaterade till användning eller ägande av immateriella rättigheter. Du kommer också att lära dig om upphovsrätt, patenträtt och varumärkesrätt. Dessutom kommer du att få färdigheter i forskning, skrivning och muntlig förespråkning.

Den Kina högre utbildning för ett par år har röstats fram som en av de bästa bland de asiatiska länderna. Detta land har över 150 både offentlig och privat ägda universitet distribution på alla provinser i Kina. Den högre utbildningen är forskningsbaserade.

Någon som vill öka sina karriärmöjligheter eller gå in i ett examensprogram kan hitta sina chanser starkt förbättrade genom att göra ett certifikatprogram. Dessa program kräver ofta mindre tid att slutföra jämfört med en kandidatexamen eller magisterexamen.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.