Keystone logo

2 Certifikat Program i Studier i juridik Lagstiftning om mänskliga rättigheter 2024

Filter

Filter

  • Certifikat
  • Studier i juridik
  • Lagstiftning om mänskliga rättigheter
Studiefält
  • Studier i juridik (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Certifikat Program i Studier i juridik Lagstiftning om mänskliga rättigheter

Ett certifikat är ett mångsidigt utbildningsprogram som kan omfatta smala ämnen inom handel eller akademiska områden. Universitet kan erbjuda olika nivåer certifikat, som grundutbildning eller avancerad. Det genomsnittliga certifikatprogrammet kan slutföras på ett år.

Vad är ett certifikat i studier om mänskliga rättigheter? Det är ett universitetsnivåprogram som ger studenterna en omfattande kunskap om nationella och internationella människorättslagar. Många av de kurser som krävs för denna typ av certifikat tittar på de juridiska, historiska och filosofiska frågorna om mänskliga rättigheter. De typer av kurser som krävs för utbildningen kan variera från skol till skolan men kan likna internationell rättighet och praktik om mänskliga rättigheter, översikt över internationell rätt, samtida debatter om mänskliga rättigheter och mänskliga rättigheter.

Ett intyg i människorättsstudier är mycket fördelaktigt eftersom det ger eleverna de verktyg som behövs för att identifiera juridiska teorier som är relevanta för mänskliga rättigheter och rättegångar. Med andra ord kan denna utbildning förbereda deltagarna för en framgångsrik juridisk karriär. Andra färdigheter som erhållits genom denna utbildning, såsom analys, kritiskt tänkande och kommunikation, kan förbättra personliga och professionella erfarenheter.

Varje skola kan ha en annan kostnad för ett certifikat. Det bästa sättet för sökande att få en uppskattning är att kontakta ett universitet direkt.

Många elever använder den utbildning som ges i detta certifikatprogram för att bli en advokat som specialiserar sig på mänskliga rättigheter eller internationella mänskliga rättigheter. Detta är dock inte den enda karriärmöjligheten som ges av denna utbildning. Kandidater kan använda de färdigheter och kunskaper som erhållits för att bli domare, humanitärer, forskare, journalister, konsulter och politiker. De exakta möjligheterna som finns tillgängliga beror ofta på forskarnas övriga utbildning och tidigare arbetserfarenhet.

Du kan eventuellt ta ett examensbevis i människorättslagstiftning från var som helst i världen. Inte bara erbjuder universitet runt om i världen denna typ av program, men vissa har online-kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.