Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Certifikater Program i Mänskliga rättigheter 2023/2024

1 Certifikat Program i Mänskliga rättigheter 2023/2024

Översikt

Certifikat kan vara akademisk eller yrkeskvalifikationer och erbjuds i allmänhet av universitet och andra högskolor inom en kort, fokuserad studieperiod. Många av dessa program kan slutföras inom ett år, och vissa kan ha ett yrkesfokus eller kan följas med högre utbildningsprogram.

Vad är ett certifikat i människorättslagstiftningen? En ökning av kränkningar av de mänskliga rättigheterna över hela världen har lett många studenter att fokusera sina studier på att skydda minderåriga människors rättigheter och förföljda samhällen runt om i världen. Deltagande i detta certifikatprogram är ofta begränsat till studenter med lämpliga förutsättningar, till exempel en sluten juridik, en viss yrkeserfarenhet och referenser från relevanta organisationer. Studenter kan förvänta sig att studera lagar som rör mänskliga rättigheter och kränkningar av de mänskliga rättigheterna samt försvarslagar.

Kandidater från något av dessa certifikatprogram kan tycka att de har utvecklat en ökad förståelse av sociala konflikter och har förtunnat sina förhandlingsförmåga. Många akademiker upplever en förnyad känsla av engagemang för deltagande i sina samhällen med ökad ledarskap och kommunikationsförmåga.

När det gäller deltagande i certifikatprogram som erbjuds runt om i världen finns det ett brett utbud av kostnader. Flera faktorer kan påverka kostnader, till exempel var skolan ligger och hur länge det tar en elev att slutföra programmet. För den mest korrekta informationen bör potentiella studenter grundligt undersöka skolorna.

Mänskliga rättigheter jurister kan vara både utmanande och givande. Kandidater från dessa program för mänskliga rättigheter lagar certifikat kan hitta jobb som politik analytiker, program officerare, övervakning och utvärdering officerare, människorätts advokater och företagens sociala ansvar specialister. Många elever i certifikatprogrammet är inriktade på juridisk karriär, men det finns många positioner utanför den rättsliga arenan. Några av dessa yrken omfattar bidragsförfattare, kommunikationsofficer, insamlingsspecialister, forskningsassistenter och ekonomisekreterare.

Behovet av människorättsförespråkare finns runt om i världen, och det finns många skolor som erbjuder detta certifikatprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Studier i juridik
  • Lagstiftning om mänskliga rättigheter
  • Mänskliga rättigheter
Studiefält
  • Studier i juridik (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat