Keystone logo
Brasilien

Studera Lag i Brasilien 2024

Studera i Brasilien

Vad är det juristexamen i Brasilien? I Brasilien är lag visas som ett grundutbildningen. När du är klar, kommer studenten att ha en kandidatexamen 's examen i juridik. Det finns även i privaträttsliga skolor. Alla juridiska examen måste vara ackrediterade av den nationella kommissionen för juridiska utbildning av OAB federala Counsil. Officiellt är det juristexamen i Brasilien en grundexamen i lagar och samhällsvetenskap. En doktor i juridik, vilket kräver ytterligare undersökning, är också ett alternativ här. Det kräver vidare studier och praktisk användning i fält. Lag högre utbildning i Brasilien Brasilien har ett stort antal lag skolor och, som ett resultat, det finns många advokater närvarande. I själva verket, i en av landets 's största städer, Sao Paulo, finns det några 222.000 advokater närvarande. Detta är betydligt mindre än de flesta städer i USA eller Storbritannien. Men det finns ett verkligt behov av kvalificerade tjänstemän här eftersom många advokater är mindre än välrenommerade.Den student som vill öva lag i Brasilien kommer att behöva fylla i alla sina studier och sedan anmäla dig till kurs i juridik program på en av de många skolor, av vilka det finns mer än 1000. Den studerande måste sedan examen från den skolan. Sedan, när han eller hon tar examen ska studenten behöver skicka en Bar-test. Detta är ett mångsidigt test som kan vara mycket utmanande. Det administreras av Advokatsamfundet i Brasilien. Generellt tar den pedagogiska processen ungefär fem år att slutföra. För internationella studenter som vill skriva in sig i lag program i Brasilien, är det första steget för att ansöka till en av de högskolor välkomna internationella studenter. Eleverna måste ha möjlighet att betala för sig själva, inklusive deras fulla utbildning, och kommer att behöva skaffa ett studentvisum, vilket skolan kan hjälpa eleven att uppnå. Ser lång sikt finns det ett behov av kvalificerade tjänstemän här, men det finns gott om utmaning också.Den väl kvalificerad studerande kommer att behöva ansöka sig själv på rätt sätt för att få rätt utbildningsnivå.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  185
 • Andel av verktyg

  23
 • Internetabonnemang

  19
 • Lokal transport

  41

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  7
 • Biobiljett

  7
 • Pint lokalt öl

  2

Om Brasilien

Brasilien är det största landet i Sydamerika. Det är också erbjuder en unik kombination av det moderna livet och livet på landsbygden. Brasilien, som gränsar till Venezuela, Guyana, Surinam, och många andra länder, är en stor en på olika sätt. Det har den sjunde största BNP i världen. Det är hem för 201 miljoner människor. Det har också några av de mest intressanta förändringarna som landet växer för att möta kraven från dess yngre befolkningen. För de studenter som vill studera juridik i Brasilien, det finns gott om lovande möjligheter, bland annat behovet av väl kvalificerade yrkesutövare. Brasilien erbjuder internationella resor visum till studenter som har godkänts i skolor i landet. Viktiga Fakta om Brasilien - Brasilien har en komplex och kompakt system av floder som inkluderar Amazonas, Negro och Parana Rivers.Amazonfloden har den största volymen vatten som finns i någon flod i världen och är den näst längsta floden på jorden - Nästan en fjärdedel av världens 's regnskogar finns i Brasilien, mestadels bestående av Amazonas djungel. Amazonas regnskog är också hem för flera arter av apor än någon annan plats på jorden - Fotboll (futebol) är Brasilien 's mest populära sporten. Eleverna kommer att tycka att något medium till stor stad de besöker under studietiden i Brasilien har en eller flera fotbollsarenor - En tredjedel av Brasilien 's två miljoner invånare arbetar inom jordbruksindustrin.Kaffebönor, majs, vete, sockerrör, ris och sojabönor är Brasilien 's primära grödor - En av de sju underverk i världen, Kristusstatyn, finns i Rio De Janeiro huvudstad Brasilien är Brasilia, där stora högskolor såsom universitetet i Brasilia, Cental universitetet i Brasilia (UniCEUB) och det katolska universitetet i Brasilia (UCB) är belägna - Antropologer har uppskattat att så många som 60 stammar finns i Amazonas regnskog som ännu att ta kontakt med civilisationen Vad är lagen System i Brasilien? Den brasilianska rättssystemet kan vara komplicerat. Landet är en federativ republik, med lagstiftning på de statliga, kommunala och federal nivå. Med en kodifierad rättssystem, varje komponent av regeringen har sin egen uppsättning lagar baserade på det specifika sammanhang som dessa lagar och hur de tillämpas. En domstol system hjälper att genomdriva lagar, varav advokater är nödvändiga för att representera individer.Den federala författningen är det viktigaste styrande komponenten i rättssystemet.

Visa krav

Alla studentvisum i Brasilien kallas tillfälligt visum IV eller VITEM-IV.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Studentvisum (VITEM-IV)

Pris och valuta

Priserna för studentvisum till Brasilien varierar beroende på sökandens nationalitet. Följande kostnader kan komma att ändras:

 • För medborgare i Förenade Arabemiraten: 95 USD
 • För Frankrikes medborgare: 140 USD
 • För medborgare i Storbritannien vars visum är upp till 180 dagar: 40 USD
 • För medborgare i Storbritannien vars visumgiltighet överstiger 180 dagar: 195 USD
 • För medborgare i USA: 160 USD
 • För medborgare från något annat land: 40 USD

Vem kan ansöka om visum?

Alla utlänningar som vill studera i Brasilien - utan invandringsmål eller avsikt att utföra betalda aktiviteter som inte är praktikplatser - måste ansöka om studentvisum. Huvudkravet för att få studentvisum är att du är inskriven vid ett brasilianskt universitet som är registrerat hos utbildningsministeriet i Brasilien.

Var kan du göra ansökan?

På närmaste generalkonsulat eller brasilianska ambassaden

Du kan ansöka om studentvisum till Brasilien på närmaste generalkonsulat eller brasilianska ambassad.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

Du bör konsultera ditt generalkonsulats webbplats för att få en ansökan om studentvisum, en lista med krav, och för att verifiera ansökningsprocessen och tidtabellen. Definitivt boka tid med ditt konsulat eller ambassad så snart som möjligt.

För att ansöka om en VITEM-IV är det nödvändigt att förbereda följande dokumentation:

 • Sökande pass som inte kan löpa ut inom 6 månader och måste ha minst två tomma sidor
 • Ett visumansökningsformulär per sökande, genereras online
 • Två 3 cm x 4 cm stora foton
 • Bevis på bosättning inom jurisdiktionen för ambassadens konsulära sektion under de senaste 12 månaderna
 • Icke-kriminalregisterintyg utfärdat av sökandens lokala polisavdelning för sökande över 18, utfärdas mindre än 90 dagar före ansökan
 • Bevis på stipendium, om inte, bevis på ekonomisk förmåga att betala för hela kursens längd
 • Bevis på inskrivning i institutionen som intygar att den sökande kommer att delta i en studiekurs, tydligt ange mängden klasstimmar per vecka
 • Notarized födelsecertifikat eller deklaration
 • Certifikat utfärdat av den tidigare utbildningsinstitutionen som anger sökandens skolnivå
 • Skulle sökanden vara under 18 och inte resa med sina föräldrar eller vårdnadshavare, en attesterad kopia av födelsecertifikatet svurit översatt till portugisiska eller engelska och ett tillstånd för brasiliansk visumutfärdande för minderåriga undertecknat av båda föräldrarna eller vårdnadshavare vid en offentlig notarie
 • Sjukförsäkring giltig i Brasilien som erbjuder täckning för behandling och sjukhusvistelse, eller PB4 för studenter från Portugal

När ska du ansöka?

Behandlingstiden kan vara snabb och bara ta ett par dagar, men det beror på landet.

VITEM-IV gäller i upp till ett år i taget, beroende på vilken kurs studenten är inskriven i, och kan förnyas så många gånger som behövs för att studenten ska kunna avsluta kursen. Begäran om förlängning av visumet måste göras vid en federal polisavdelning eller vid justitieministeriet inom 30 dagar innan det nuvarande visumet löper ut. För att förnya visumet efter ett år, du måste visa dokumentation från universitetet som visar att du har rimlig närvaro och prestanda för att fortsätta kursen.

För praktikanter, studentvisumet är giltigt i ett år och kan inte förnyas.

Efter att studentvisumet har beviljats den sökande, studenten har tre månader på sig att komma in i Brasilien. Efter att ha kommit in i Brasilien har studenten upp till 30 dagar på sig att registrera sig hos Federal Police Department i staden där de kommer att bo.

Behandlingstid

Arbetsmöjligheter

De som kommer till Brasilien med VITEM-IV får inte delta i betalda aktiviteter som inte är praktikplatser. Utländska studenter som är villiga att vara praktikanter i Brasilien får dock utföra betalda aktiviteter. För praktikplatser på upp till fyra månader finns det inget behov av en formell länk till en brasiliansk utbildningsinstitution. För praktikplatser som varar längre än fyra månader, en formell länk till en brasiliansk utbildningsinstitution är obligatorisk.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?