Keystone logo
Förenade arabemiraten

Studera Lag i Förenade arabemiraten 2024

Studera i Förenade arabemiraten

Vad är det juristexamen i Förenade Arabemiraten? Individer som vill arbeta inom detta område kommer att behöva för att få ordentlig utbildning för att göra det. I Förenade Arabemiraten, är den initiala graden en kandidatexamen 's examen. Det finns flera mästare 's program tillgängliga samt forskarutbildning. Området 's juristexamen är ganska höga kvalitet och ungefär som de som finns i västra områden såsom USA, Storbritannien och Kanada. Omfattande studie alternativ är tillgängliga för personer som vill driva denna utbildningsnivå. Lag högre utbildning i Förenade Arabemiraten Valet av någon skola kräver väger möjligheterna närvarande. Landet erbjuder ett brett utbud av juridisk fakultet. Några av dessa erbjuder mycket specialiserade områden i studien. Andra är mindre specifika. Det finns en viss konkurrens om att få in väl uppskattande skolor i det rättsliga området.Ändå, det brukar vara öppningar tillgängliga varje år för dem som är väl kvalificerade med höga betyg från tidigare studier. Detta inkluderar internationella studenter. Studenter tenderar att studera i ett eller flera av de olika avdelningar lag. Detta är uppdelade efter universitetet, men tenderar att inkludera en avdelning för privaträtt, en avdelning för sharia och islamiska studier, och en avdelning av privaträtten. De flesta elever kommer skriva in sig i det område de är mest sannolikt att öva in när de lämnar skolan. Efter att ha studerat i fyra till sex år, beroende på vilket fokusområde, eleverna har möjlighet att ta en licensiering examen från advokatsamfundet. Detta är en mycket svår test och många elever inte klarar den inledande tiden. Tentan är ett krav för individer att slutföra för att låta dem tillträde till advokatsamfundet. Detta är ett krav för personer som vill öva lag i området.Internationella studenter är ofta välkomna att studera i många av universiteten som finns i Förenade Arabemiraten. Dock börjar det med en ansökan till skolan val från början. Då är den studerande kan få fram den nödvändiga resedokument. När de lämnar skolan, kommer många elever spendera tid arbetar på området genom lärlingsprogram. Detta ger dem en fungerande kunskaper inom området och gör det möjligt för eleven att få viktiga insikter i processerna. Oftast finns det möjligheter för studenter, bland välutbildade och engagerade internationella studenter, för att hitta positioner inom advokatbyråer och genom olika domstolsutnämnda positioner. Även utmanande, kan processen att bli en advokat här vara mycket givande.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  673
 • Andel av verktyg

  53
 • Internetabonnemang

  91
 • Lokal transport

  68

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  7
 • Biobiljett

  11
 • Pint lokalt öl

  9

Om Förenade arabemiraten

Förenade Arabemiraten är ett land som ligger i den sydöstra delen av Arabiska halvön i Persiska viken. Det är nära till Saudiarabien, Iran och Pakistan. Landet har en diversifierad kultur makeup, inklusive en som delas av olika emirat, eller furstendömen, som alla är helt annorlunda etiskt. Känd som en av de rikaste delarna av världen på grund av oljereserverna finns där, är detta område växer i termer av juridiska behov. För dem som vill studera och lära rättssystemet här, det finns ofta viktiga lediga jobb tillgängliga. Vad är lagen System i Förenade Arabemiraten? Rättssystemet i Förenade Arabemiraten är ett som är baserat på konstitution land. Det finns komponenter i denna författning för de flesta behov, inklusive kommunikationsfrihet, religionsfrihet, rörelse, och yttrande. Konstitutionen upprätthålls av landet 's federala högsta domstolen. Det finns shariadomstolar och civila domstolar närvarande här.Dessa lagar reglerar äktenskap, skilsmässa, och vårdnad av barn och alla varierar från ett område till nästa.

Visa krav

Studenter som vill studera i Förenade Arabemiraten måste ansöka om UAE Student Visa. Studentvisum erbjuds för heltidsprogram. Det finns kortvariga och långsiktiga visum.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

UAE studentvisum

Pris och valuta

Kostnaden för uppehållstillstånd för studerande beror på sponsorn (förälder eller universitet), sponsorns jurisdiktion (vid universitet), om sökanden befinner sig inom eller utanför Förenade Arabemiraten och om ansökan behandlas på ett normalt eller påskyndat sätt.

Vem kan ansöka om visum?

Enligt Förenade Arabemiratens lag ska alla utländska studenter (utom GCC-medborgare) få ett ”Student Entry Permit”, följt av ett ”Studentuppehållstillstånd” under hela studietiden. GCC (Gulf Cooperation Council) medlemsländer är Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten.

Var kan du göra ansökan?

UAE universitet

Förenade Arabemiratens studentvisum för internationella studenter underlättas av UAE-universiteten själva. Studenter kan skicka sina dokument direkt till universitetet.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

När universitetet skickar erbjudandebrevet för programmet och du accepterar det, det kommer att inleda viseringsansökningsprocessen. UAE-studentvisumet kräver inte att internationella studenter ska delta i en separat visumintervju.

Dokumentationsprocessen kan variera från universitet till universitet, några av de vanligt nödvändiga dokumenten för UAE Student Visa är:

 • Färgat passkopia giltigt minst i sju månader.
 • Färgat passstorlek fotografi
 • Fyllda universitetsformulär
 • Kvitto på undervisnings- och visumavgift
 • Slutförd medicinsk försäkring dokumentation

När ska du ansöka?

Helst, studentvisumprocessen bör börja minst 1—2 månader före terminens början, så att de kan ta hand om de andra aspekterna av avgångschecklistan. Det tar vanligtvis cirka 15—20 dagar innan visumet behandlas, i alla fall, som varierar från universitet till universitet. Internationella studenter har också möjlighet att välja Express-bearbetning, vilket kostar mer än normal bearbetning. Under Express-bearbetning, studenter kan få UAE-studentvisum inom 10 dagar.

UAE-studentvisum är giltiga under en period av 12 månader. Internationella studenter måste förnya sitt studentvisum i slutet av 12 månad om deras program är längre än den perioden. Studenter kommer att debiteras en visumförnyelse och sjukförsäkringsavgift för förnyelsen. Internationella studenter måste lämna in sina visumförnyelsedokument minst en månad före viseringsdatumet.

Behandlingstid

20 Days

Arbetsmöjligheter

Internationella studenter i Förenade Arabemiraten kan ta upp på campus, såväl som arbete utanför campus. i alla fall, de skulle kräva tillstånd för sitt universitet för detta. Om studenter har universitetssponsring, de kan kontakta UAE: s arbetsavdelning för att få tillstånd att ta deltidsjobb i Förenade Arabemiraten.

Den ungefärliga kostnaden för ett uppehållstillstånd för studenter är 2 500 Dh exklusive deposition (om tillämpligt), filöppningsavgifter (om tillämpligt), legalisering av dokument och översättning (om det behövs). Ytterligare avgifter på Dh500 för ett studentarbetstillstånd tillkommer.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Det finns, vanligtvis, tre skäl till varför ditt UAE-studentvisum kan avvisas:

 1. Immigrationsorganet kan förneka det.
 2. Universitetsregistratorn kan avvisa den.
 3. Studenten kan misslyckas med att rensa det medicinska testet (krävs enligt ansökningsprocessen för studentvisum).