We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Israel

Studera Lag i Israel 2024

Studera i Israel

Jurister i Israel att legalt öva lag i Israel, måste du vara en officiell medlem av advokatsamfundet. Krav för godkännande i Chamber of Advocates inkluderar: - Måste vara bosatt i Israel, som är minst 23 år gammal - Examen från ett universitet Law School erkänns av Israel 's Department of Education - Examen från ett lag institut som har erkänts av justitieministern - Examen från en erkänd lag institution utanför Israel - Har avslutat ett års praktik - Godkända tentamina som ges av avdelningen för Advocates domare i Israel måste också vara israeliska medborgare och besitter kompetens som krävs för att ingå i kammaren advokater. Advokater som vill komma ifråga för domare eller rådman positioner borde ha övat minst sju år i någon rättsområde. Tjänar en juristexamen i Israel Israel har flera lag skolor.Studenter kommer in dessa lag skolor måste ha bevis på utmärkta kvaliteter och en grundutbildning, eller pre-juristexamen från ett ackrediterat anläggning högre utbildning. Dessutom måste eleverna ta Psykometrisk Antagningsprov och få en 600 poäng på tentan innan de godkänns i en juristutbildningen. Grader intjänats av blivande jurister inkluderar LLB (Bachelor of Law), LLM (Master of Law) och doktorsexamen i juridik. Den tid det tar att få en examen i juridik i Israel är jämförbar med USA och europeiska standarder -. Mellan fem och sex år Undervisning Kostnader Beroende på vilken typ av lag studerats av internationella studenter, såsom patenträtt eller annan specialiserat område, undervisning kan vara betydligt högre än traditionella juridiska kurser. Än en gång, kan undervisning variera från en juridisk fakultet till den andra.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  517
 • Andel av verktyg

  68
 • Internetabonnemang

  25
 • Lokal transport

  56

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  14
 • Biobiljett

  11
 • Pint lokalt öl

  7

Om Israel

Beläget i västra Asien längs havet 's Medelhavs sydöstra stranden, delar Israel gränser med flera länder och stater inklusive Libanon, Jordanien, Egypten och Syrien. Politiskt och etniskt hänvisar Israel själv som en demokratisk och judisk stat. Israel 's folkrikaste stad är Jerusalem och Tel Aviv är det land ' s finansiella centrum. Israel 's regering är en representativ demokrati som styrs av ett parlamentariskt system och en statsminister. Bland Israels 's prestationer är dess förväntad livslängd, stor ekonomi och exceptionella levnadsstandard, anses vara den bästa i Mellanöstern Viktiga Fakta om Israel -. Israel ' s ekonomi anses vara den mest hållbara ekonomin bland andra utvecklade länder och har också varit rankad som nummer ett i utvecklings- och forskningscentrum investeringar. - Omfattande tillväxt i Israel 's industri- och jordbrukssektorerna har tillåtit detta land att bli mestadels självförsörjande i fråga om att livsmedelsproduktionen.- Israel är världsledande inom solenergi utveckling och är också ledande inom geotermisk energi och vattenvård. - Därför att Israel rutinmässigt upplever vattenbrist. de har en högt utvecklad vattenteknikbranschen som gör dem till en av världens 's ledande experter inom vattenvård tekniker och vattenåtervinning. Israel ' s rättssystem i vissa avseenden Rättssytem liknar västerländskt, Israel 's rättssystem är i första hand en hybrid av historiska och religiösa juridiska grundsatser utvecklar under brittisk och ottomanska suveränitet. De "Knesset " stadgar och "grundlagarna Israels " stödja grunden för Israels 's lagar som ytterligare är underbyggda av rättspraxis och politiskt prejudikat. Nyligen har israeliska domstolar ställt ut egenskaper hos kanadensiska och amerikanska lag snarare än Continental lag.Israel 's Court Struktur och rättssystem Högsta domstolen, tingsrätter och domare ' domstolar omfattar Israel 's generella domstolssystemet, med Högsta domstolen befintliga som den högsta domstolen i landet. Israel har också "speciella " domstolar som behandlar religiösa, arbetskraft och militära rättvisefrågor. Dessa domstolar styrs appellationsdomstolar som kan få begränsad hänsyn av högsta domstolen i vissa komplicerade fall. Israel har fem domsagor: Nazareth, Tel-Aviv, Beer-Sheva, Jerusalem och Haifa, med tingsrätter och domare härska över sina respektive distrikt. Eventuella åtgärder utanför dessa domsagor överförs till tingsrätten av Jerusalem.

Visa krav

A/2-visum - Detta visum beviljas dem som vill komma till Israel för att studera vid en ackrediterad institution.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Studentvisum (A/2-visum)

Pris och valuta

USD 50

Ansökningsavgiften för studentvisum till Israel beror på ditt hemland och kan ändras när som helst. Avgiften kan vara cirka 40-50 USD.

Vem kan ansöka om visum?

Det är obligatoriskt att alla internationella studenter som deltar i program på en termin eller längre säkrar ett studentvisum (A-2) innan de anländer till Israel.

Studentvisumet beviljas dem som vill studera i grundskolan och gymnasiet, akademiska institutioner och yeshivot och ungdomsinstitutioner i Jewish Agency.

Var kan du göra ansökan?

Israels konsulat eller Israels ambassad

Du måste uppträda personligen på ditt lokala israeliska konsulat eller Israels ambassad före din ankomst för att få studentvisum.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

Den som ansöker om ett israeliskt studentvisum behöver vanligtvis tillhandahålla följande:

 • Slutförd och undertecknad ansökan om visum för att komma in i Israel. Du kan ladda ner ansökningsformuläret här: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA%20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Pass (måste vara giltigt längre än ett år från dagen för det avsedda besöket).
 • Två passbilder.
 • Original godkännandebrev för studier vid en erkänd utbildningsinstitution i Israel.
 • Uttalande från banken som visar att du har medel för att stödja vistelsen i Israel medan du är student (Kontoutdrag från de senaste tre månaderna).
 • Flygbiljetter tur och retur eller betalning av nästa läsår i staterna (i fallet med en utbytesstudent).
 • Bankkontoutdrag för de senaste 3 månaderna.
 • Du kan behöva ange ditt ursprungliga födelsebevis

När ska du ansöka?

Ansök om studentvisum strax efter att du fått det officiella godkännandebrevet från ditt värd Israel utbildningsinstitut.

Visumet är giltigt i upp till ett år (och tillåter många inresor till landet) och kan förlängas i Befolkningsmyndighetens kontor med ytterligare en period.

Behandlingstid

Arbetsmöjligheter

A/2-visuminnehavare får inte arbeta i Israel.

Under vissa förutsättningar kan A/2-visuminnehavare som är berättigade att göra aliya enligt returlagen arbeta deltid.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Din visumansökan kan avvisas om du inte kan visa bevis på nödvändiga medel, eller om du tillhandahåller felaktiga eller ofullständiga dokument.