Keystone logo
Kanada

Studera Lag i Kanada 2024

Studera i Kanada

Vad är en juristexamen i Kanada? För att bli advokat i Kanada, individer måste skriva in sig i de rätta pedagogiska format och arbeta igenom en serie program tills önskad utbildningsnivå erhålls. I de flesta fall kommer juristexamen i Kanada tar cirka fyra år att genomföra inom ett universitetsprogram. Du kommer också att behöva skaffa åtminstone en jur kand examen och det måste komma från en skola av lag som 's erkänt. Lagen pedagogiska processen är en som bygger på att få utbildning för praktisk användning. Eleverna kommer att behöva sitta för senaste testet, ett test som garanterar den studerande har en full förståelse av komponenterna i kanadensisk rätt för att arbeta inom detta område. Lag högre utbildning i Kanada För dem som vill få en juristexamen i Kanada, är den goda nyheten att det är möjligt att göra det. Det finns många kanadensiska lag skolor och de flesta av dem tillåter för internationella studenter att anmäla sig.Innan överväger detta, dock bör individer fokusera på vad du 'll lära. Första finns det konkurrens att komma in väl respekte lag skolor i Kanada. Av denna anledning kommer individer måste ha en punkt i genomsnitt hög kvalitet och visa upp sig som en värdig val för de bästa skolorna. Den LSAT är ett standardiserat test som tas för att mäta vissa färdigheter som är nödvändiga för studenter att ha för att komma in i Law School. Det är ofta ett riktmärke för att avgöra om bör betraktas studenten. Samhällsengagemang, personliga uttalanden, och arbetslivserfarenhet alla kan bidra till huruvida skolan kommer att acceptera den studerande.När eleven är inskriven, kommer han eller hon fylla fyra års utbildning på någon av landets 's många lag skolor, Några av dessa inkluderar McGill University, University of Montreal, University of Manitoba, University of British Columbia, och Drottning 's University, som alla har särskilda lag skolor, kallas den juridiska fakulteten. Eleverna kommer att slutföra sin utbildning i juridisk fakultet, uppnå alla nödvändiga krediter för att klara kraven i skolan. Då kommer han eller hon behöver för att sitta för Bar examen. Detta är en mycket svår lag testet administreras av kanadensiska advokatsamfund. Det kräver också bakgrundskontroller. Studenter måste klara denna prövning för att få en licens för att praktisera i landet. Om man tittar på den framtida lagen i landet, finns det ett växande behov av välutbildade och engagerade advokater i landet.För de internationella studenter som vill skriva in sig i denna typ av skola, är den goda nyheten att det finns många program alternativ. Det är viktigt att få ett studentvisum för att skriva in sig i dessa program, men själva universitetet kan hjälpa eleven att uppnå dessa nödvändiga dokument.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  624
 • Andel av verktyg

  47
 • Internetabonnemang

  58
 • Lokal transport

  67

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  9
 • Biobiljett

  10
 • Pint lokalt öl

  5

Om Kanada

Kanada är ett stort land som 's moderna i de flesta aspekter av det dagliga livet. Landet, den näst största av området i världen, gränsar i söder av USA. Som en av de rikaste länderna i världen, är området kanske en av de mest spännande alternativ för dem som vill träna lag i ett modernt, mångskiftande land. Kanada, en engelsk och fransktalande land, erbjuder många möjligheter för utbildnings resenärer som vill vidga sina vyer och uppnå sin juristexamen. Viktiga Fakta om Kanada - huvudstad Kanada är Ottawa, som ligger i provinsen Ontario. - Kanada har två officiella språk - engelska och franska. Nästan 60 procent av kanadensarna talar engelska, medan 20 procent talar franska. Andra språk som vanligen talas i Kanada på grund av dess höga mångkulturell mångfald är kantonesiska, tyska, Punjab och italienska.- Rättssystemet i Quebec bygger på ett system av civila lagar som stöds av fransk lag; resten av Kanada följer den engelska common law-systemet. - Kanada innehåller uppskattningsvis två miljoner sjöar som täcker cirka åtta procent av den totala landmassa. - Lönnlövet är Kanada 's nationalsymbol och visas tydligt på landet ' s flagga. - The Royal Canadian Mounted Police (i vardagligt tal kallas "The Mounties ") är både en nationell och federal polisstyrka som är känd för att ha åkt dekorerade hästar som de patrull områden i Kanada. Vad är lagen System i Kanada? Den kanadensiska rättssystemet byggdes på den brittiska common law-systemet. Eftersom Kanada var en gång en koloni av England, många av de influenser av denna tidsram är närvarande i Kanada 's skiftande rättsligt system. Det är en bi-domstolssystemet och det finns komponenter i offentlig och privat rätt närvarande.Den federala regeringen har jurisdiktion över specifika områden av lagen, medan de flesta lagar påverkas av provinsens regler. Landet 's konstitution är högsta lag. Kanada har ett parlament, ungefär som det som är närvarande i Storbritannien. Det finns ett besvärs process närvarande.

Visa krav

För att studera i Kanada längre än 6 månader, du måste få ett kanadensiskt studietillstånd, som fungerar som ett kanadensiskt studentvisum under hela din vistelse.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Kanadensiskt studietillstånd

Pris och valuta

CAD 150

Vem kan ansöka om visum?

De flesta utländska medborgare måste ansöka om studietillstånd. Ett studietillstånd, en gång utfärdad, tillåter en utländsk medborgare att studera i Kanada vid ett godkänt institut under den angivna kursen eller programmet. I vissa fall behöver du inte studietillstånd för att gå i skolan i Kanada:

 1. Om kursen eller programmet du tänker studera är mindre än 6 månader.
 2. Om du är familjemedlem eller anställd hos en utländsk representant i Kanada.
 3. Om du är medlem i en utländsk väpnad styrka. Du behöver dock fortfarande ett elektroniskt resetillstånd (eTA) för att flyga till Kanada.

Var kan du göra ansökan?

Online/pappersapplikation

Du kan ansöka om ett kanadensiskt studietillstånd antingen online eller via en pappersansökan, som kan erhållas från Citizenship and Immigration Canada (CIC) hemsida.

Hemsida:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Hur gör man ansökan?

1. Du måste först få ett standardiserat godkännandebrev från en erkänd högre utbildningsleverantör.

2. Nästa steg är att få ett kanadensiskt ansökningspaket för studentvisum, antingen från CIC-webbplatsen (http://www.cic.gc.ca) eller genom att kontakta ditt lokala visumkontor eller den kanadensiska ambassaden eller konsulatet i ditt hemland.

3. För att få ditt applikationspaket, du måste svara på några frågor om dig själv på CIC: s webbplats. Dessa frågor kommer att avgöra om du är berättigad att ansöka online om ett kanadensiskt studenttillstånd, och vilka dokument du behöver tillhandahålla. Om du hittas berättigad, du kommer att få en personlig checklistakod, giltig för 60 dagar, som du behöver för att skicka in din ansökan online. Se till att skriva ut sidan som innehåller din kod för framtida referens. Sidan kommer också att innehålla en ansökningsguide, ett beräknat studieavgiftsbelopp, en lista över dokument som du måste skicka in med din ansökan, och riktlinjer för dina nästa steg.

4. När du är redo att ansöka, skapa ett MyCIC-konto, där du anger din personliga checklistakod. Du kommer då att få din personliga dokumentchecklista som låter dig ladda upp och skicka dina dokument till CIC.

5. När du har dina dokument och ansökningsformulär redo och har betalat dina avgifter, du kan skicka in din ifyllda ansökan till CIC.

6. Vissa sökande kan behöva delta i en intervju på sitt lokala visumkontor.

7. När din ansökan godkänns får du ett introduktionsbrev, medan studenter från länder som behöver ett elektroniskt resetillstånd (eTA) och/eller ett tillfälligt uppehållsvisum kommer att utfärdas dessa vid behov. eTA kommer att kopplas till ditt pass. Det är viktigt att du reser med det pass du använde när du ansökte om ditt studietillstånd. eTA är giltigt i fem år eller tills ditt pass löper ut, det som kommer först.

8. Presentera dessa tillsammans med ditt pass, bevis på din ekonomi och ditt godkännandebrev (och alla andra dokument som du har uppmanats att ta) till Canada Border Services Agency (CBSA) i Kanada, som sedan kommer att utfärda ditt kanadensiska studietillstånd och ge dig tillgång till Kanada. De nödvändiga dokumenten för studentvisum i Kanada inkluderar:

 • Ifyllt ansökningsformulär;
 • Det ursprungliga godkännandebrevet från universitetet;
 • Ett giltigt pass/resedokument, som också gör att du kan återvända till ditt hemland. Om du bor i USA är detta inte nödvändigt;
 • Två nya fotografier i passstorlek, med specifikationer för namn och födelsedatum på baksidan;
 • Bevis på ekonomiskt stöd under dina studier som representerar: studieavgift + 833 CAD/månad (för alla provinser, utom Quebec) eller studieavgift + 917 CAD/månad (Quebec);
 • En förklaringsbrev;
 • Om du tänker studera i Quebec behöver du också en Certificat d'acceptation du Québec, engelska och franska översättningar för ditt dokument, ett uttalande från översättaren och en bestyrkt kopia av originaldokumenten;
 • Bevis på att du betalat studietillståndsavgiften (150 CAD).

När ska du ansöka?

Bearbetningstiderna varierar. Det beror på vilken typ av ansökan du skickar in och var den behandlas. Pappersapplikationer tar vanligtvis ungefär dubbelt så lång tid som onlineapplikationer. Det rekommenderas alltid att kontrollera behandlingstiderna i god tid: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

När du har ett kanadensiskt studietillstånd, du kan ansöka om att förnya det från Kanada om du bestämmer dig för att fortsätta dina studier.

Behandlingstid

Arbetsmöjligheter

Du kan arbeta på eller utanför campus i upp till 20 timmar under universitetsterminer och heltid under pauser som vinter- eller sommarlovet, utan behov av arbetstillstånd. Att kvalificera, du måste ha ett giltigt studietillstånd och vara heltidsstudent. Du behöver också ett socialförsäkringsnummer (SIN) från Service Canada för att arbeta i Kanada eller för att få förmåner och tjänster från statliga program. Ditt studietillstånd blir ogiltigt 90 dagar efter att du har slutfört ditt studieprogram, så du måste skaffa ett arbetstillstånd efter examen om du vill stanna i Kanada efter dina studier och söka arbete. Detta gäller i tre år.

Timmar per vecka

20

Varför behöver du den här typen av visum?

Ett kanadensiskt studentvisum kan vägras om visumtjänstemannen misstänker att sökandens syfte med att åka till Kanada var felaktigt framställt - om en studiekurs inte var den verkliga anledningen till att en individ ansökte. Ännu mer troligt, beviset på tillhandahållna medel kan vara otillräckligt för de förväntade utgifterna för undervisning, mat, hyra, etc, eller kanske inte är helt tillräckligt för en påstådd studiekurs.