Keystone logo
Litauen

Bästa universiteten för Lag Program i Litauen 2023

Antal institutioner: 22
  • Klaipėda, Litauen

  1 januari 1991 är dagen för den officiella starten av Klaipeda universitets verksamhet. Detta är det datum som gav staden Klaipeda status som en universitetsstad och som öppnade fler möjligheter för regionen västra Litauen och dess invånare att bedriva en universitetsutbildning och en karriär inom vetenskap.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • Kaunas, Litauen

  Upptäck en plats för livsformande upplevelser i en unik liberal atmosfär, en levande kreativ arbetsmiljö och en mångsidig gemenskap av inspirerande studenter och forskare

  • Klaipėda County, Litauen

  Litauen Business College (LBC) är en modern, öppen för samhället och oberoende högskola grundad 1994 som förbereder yrkesverksamma inom samhällsvetenskap och fysik som är inriktade på den litauiska och europeiska arbetsmarknaden. LTVK innebär lovande karriärmöjligheter, internationellt utbyte, och fritid som är typisk för studenter. Uppdrag. Lithuania Business College är fast besluten att förbereda kreativa, kvalificerade yrkesverksamma, skapa förutsättningar för livslångt lärande genom att bevilja en professionell kandidatexamen, och genomföra den tillämpade forskning som är nödvändig för regional utveckling. Vision. Litauen Business College är ett innovativt, transparent, socialt aktiv, och ansvarig högre utbildningsinstitution, internationellt erkänd, mångsidig för utvecklingen på arbetsmarknaden, och beredda att tillgodose samhällets behov.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Applied Sciences (på litauiska - Kauno Kolegija ) är en offentlig tvärvetenskaplig högre utbildningsinstitution belägen i Litauen (ett av de tre baltiska länderna) som tillhandahåller utbildning inom teknik, teknik, samhällsvetenskap, humaniora, konst, medicin och hälsa vetenskap. Det erbjuder ett brett spektrum av kandidatstudieprogram med praktisk förspänning för cirka 5500 studenter som studerar vid 4 fakulteter.

  • Kaunas, Litauen

  Universitetet är den största institutionen för högre utbildning för biomedicinsk vetenskap i Litauen, framgångsrikt integrera studier, forskning, och klinisk praxis. LSMU består av två huvudakademier: Medical Academy och Veterinary Academy.

  • Vilnius, Litauen
  • Kaunas, Litauen
  • + 1 Mer

  Välkommen till Vilnius universitet - den äldsta och största litauiska lärosätet. Sedan starten på 1500-talet, Vilnius universitet, som en integrerad del av europeisk vetenskap och kultur har förkroppsligat begreppet ett klassiskt universitet och enhet av studier och forskning.

  • Kaunas, Litauen

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences är en oberoende katolsk institution för högre utbildning som syftar till att genomföra vetenskapliga och affärsintegrerade studieprogram som hanteras baserat på Ignatian Pedagogical Paradigm.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Technology , KTU är ett av de största tekniska universiteten i Baltikum. KTU är känt för sina kopplingar till näringslivet, ledarskap inom vetenskaplig forskning, flexibla tvärvetenskapliga utbildningsprogram och oförglömlig studieerfarenhet och fortsätter att bli det bästa studievalet i reagenset.

  • Vilnius County, Litauen

  I sin nuvarande struktur bildades Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) 2008 genom integrationen av Vilnius Technical College i Vilnius College of Construction and Design. Den tekniska fakultetens ursprung går tillbaka till så långt som 1930-talet (tekniska skolan).

  • Šlienava, Litauen

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) är etablerat nära Kaunas stad (centrala Litauen) och erbjuder högre utbildning-stipendier Professionell kandidatexamen.

  • Klaipėda, Litauen
  • Vilnius, Litauen
  • + 1 Mer

  SMK University of Applied Sciences är en innovations- och kvalitetsbaserad högskola belägen i huvudstaden i Litauen Vilnius och hamnstaden vid Östersjön Klaipėda. År 2018 öppnade SMK ett nytt campus i den näst största litauiska staden Kaunas. SMK grundades 1994 och har vuxit till att positionera sig högst upp på den litauiska privata högskolans ranking och är för närvarande den största privata högskolan i Litauen.

  • Kaunas, Litauen

  Lithuanian Sports University ( LSU ) är stolta över att vara det enda specialiserade universitetet i Litauen, som har förenat rörelse- och idrottsvetenskap i över åtta decennier.

  • Vilnius, Litauen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litauen

  Rankad i QS World University Rankings som ledande i landet genom sin internationalitet, är VMU den enda offentliga högre utbildningsinstitutionen i Litauen och en av få i regionen där en bred liberal konstutbildning ges. Detta innebär att studenter kan ändra och organisera sitt schema fritt, mindre inom ett område och huvudämne inom ett annat, resa utomlands på internationellt utbyte och göra sig redo för dessa resor genom att ta några av de tillgängliga 30 främmande språkkurserna. Som en återspegling av globala akademiska trender hålls fler och fler föreläsningar (separata kurser och till och med hela utbildningsprogram) på engelska, många av dem av professorer från utlandet. VMU erbjuder kandidat- och masterprogram som helt och hållet undervisas på engelska. Varje terminsuniversitet samlar det färgstarka internationella samfundet, som förenar representanter från nästan 80 länder runt om i världen.