Keystone logo
Nederländerna

Bästa universiteten för Lag Program i Nederländerna 2023

Antal institutioner: 111
  • Amsterdam, Nederländerna
  • Breukelen, Nederländerna

  Nyenrode Business University, det enda privata forskningsuniversitetet (nivå) i Nederländerna, grundades 1946 av framstående företagsledare från internationella företag som Philips, AkZo Nobel och Unilever. Med sina kärnvärden Ledarskap, Entreprenörskap och Stewardship utvecklar Nyenrode ledare med kunskap och nödvändiga färdigheter för att lyckas i morgondagens internationella affärsvärld. Nyenrode erbjuder intensiv akademisk utbildning såväl som kortsiktiga och långsiktiga program inom områdena affärer, management, redovisning, kontroll och skatterätt på två campusplatser, Amsterdam och Breukelen.

  • Breda, Nederländerna

  Breda Yrkeshögskola är en medelstor, statligt finansierad högskola. Mer än 7 000 nederländska och internationella studenter från cirka 100 länder studerar vid vårt institut. Vi erbjuder kandidat- och masterprogram på professionell och akademisk nivå inom områdena spel, media, hotell, anläggning, logistik, byggd miljö, turism och fritid och evenemang.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är för studenter som närmar sig lärande som ett sätt att leva. Vi tillhandahåller en stödjande gemenskap där studenter och lärare interagerar tillsammans i inlärningsprocessen. IE University har en personlig, studentcentrerad gemenskap med en rik mångfald av individer, idéer och tillvägagångssätt. Varje år är över 130 nationaliteter representerade på campus, med över 75 % av studenterna som kommer utanför Spanien. IE University är erkänt runt om i världen och av de mest prestigefyllda föreningarna för sin högkvalitativa undervisning. Med en innovativ vision, entreprenörsanda och fokus på humaniora och akademisk rigor, är IE University engagerad i att utbilda yrkesverksamma som kommer att göra skillnad i samhället. Vårt praktikbaserade tillvägagångssätt för lärande börjar i klassrummet och fortsätter över hela världen, och förbereder våra elever för att bli internationella proffs. Om du vill ha en inspirerande och utmanande utbildning som kommer att forma vem du är och vem du kommer att bli, kommer IE University att vidga dina vyer, koppla dig till världen och guida dig på den unika väg som behövs för att nå dina mål.

  • Amsterdam, Nederländerna

  Amsterdam Business School är en del av det högt rankade universitetet i Amsterdam och erbjuder flera Executive-program inom affärs- och finansområdet. Executive Master i International Finance är trippelackrediterad och #2 i FT-rankingen 2021. Beläget i hjärtat av Amsterdam!

  • Haarlem, Nederländerna

  Den i samarbete etablerade institutionen Haarlem Campus erbjuder studenter innovativa undervisnings- och inlärningskoncept som uppmuntrar professionell och personlig tillväxt. Haarlem Campus har etablerats av två erfarna förespråkare för högre utbildning. Ett ledande nätverk av privata universitet i Tyskland, SRH-gruppen och en yrkeshögskola kallad Global School for Entrepreneurship – som främjar en smidig, motiverande och innovativ kultur för lärande. Årtionden av erfarenhet av utbildning, forskning och kunskapsöverföring inom en entreprenöriell miljö har lett till optimerade akademiska program, utformade för att erbjuda bästa möjliga förberedelser för det önskade arbetsfältet.

  • Amsterdam, Nederländerna

  Dedikerade till tvärkulturell utbildning med ett globalt perspektiv hjälper vi framtida chefer att uppnå sin fulla potential, med rätt program och vägledning varje steg på vägen.

  • Amsterdam, Nederländerna

  VU Graduate Winter School erbjuder en serie en veckas onlinekurser från 10 till 14 januari 2022. Vinterprogrammet är tillgängligt för masterstudenter, doktorander och yrkesverksamma. Oavsett om du är en blivande dataanalytiker med en passion för knasande siffror, en författare i vardande eller en amatörfilosof med en hunger efter att ta itu med de stora frågorna - vi har något för dig! Det finns totalt 19 kurser, var och en täcker ett enda ämne på djupet.

  • The Hague, Nederländerna
  • Amsterdam, Nederländerna

  Horeca är en förkortning som står för hotellets (Ho) restaurang (Re) café (Ca). Horeca Academy grundades av den holländska Horeca Academie. Horeca Academie erbjuder utbildning för och av cateringpersonal. Den holländska Horeca Academie grundades 2011. Och är specialiserad på utbildning av kockar och cateringproffs. År 2018 var den holländska Horeca Academy den första i Nederländerna som introducerade en kockutbildning på engelska. Denna utbildning är speciellt för människor som bor i Nederländerna som ännu inte har tillräckligt goda kunskaper i det holländska språket. På detta sätt kan alla få en bra utbildning och behärska europeisk matlagningsteknik.

  • Vlissingen, Nederländerna
  • Middelburg, Nederländerna

  HZ University of Applied Sciences ligger i sydvästra Nederländerna. Med en befolkning på cirka 4 800 nationella och internationella studenter är vi ett litet universitet med ett personligt förhållningssätt. HZ erbjuder högkvalitativa utbildningar. Sedan 2011 - alltså under de senaste elva åren - har HZ varit bland de tre främsta holländska multidisciplinära yrkeshögskolorna.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 4 Mer

  Våra dubbla examensprogram kombinerar utmärkt teknisk utbildning med utbildning i innovation och entreprenörskap samt praktik hos företag, industripartners och städer över hela Europa.

  • The Hague, Nederländerna

  Om du letar efter ett kandidatexamen har du kommit till rätt plats på THUAS. Vi har över 65 kandidatexamen som varierar i typ och längd. De flesta av dem är fyraåriga program, men vissa kan förkortas till tre års studier. Ett betydande antal undervisas på engelska. Den variant som bäst passar dig beror på dina preferenser och tidigare utbildning. I slutet av din resa får du ett universitet för examensbevis för tillämpad vetenskap.

  • 's Hertogenbosch, Nederländerna

  Master Institute är en del av St. Joost School of Fine Art and Design, som ligger i södra Nederländerna i staden 's-Hertogenbosch. Institutet ligger i hjärtat av Europa och europeisk konst och design och erbjuder ett brett perspektiv på teori och praktik och möjliggör ett livligt internationellt utbyte. Våra moderna faciliteter dygnet runt och vårt öppna studiokoncept skapar en bördig miljö där en rik, tvärvetenskaplig praxis kan växa.

  • Rotterdam, Nederländerna

  Rotterdam University of Applied Sciences har mer än 36 000 studenter och mer än 3 500 anställda. Det finns ett brett utbud av program att välja mellan i alla utbildningssektorer, med undantag för jordbrukssektorn. Vår utbildning är nära kopplad till utvecklingen i storstadsregionen Rotterdam.

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Ghent, Belgien
  • + 1 Mer

  IMARC är det enda befintliga tvååriga programmet inom kriminologi som fokuserar på gränsövergångar, säkerhet och social rättvisa. Det gemensamma programmet erbjuds av tre olika europeiska universitet.

  • Beugen, Nederländerna

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...