Keystone logo
Nya Zeeland

Studera Lag i Nya Zeeland 2024

Studera i Nya Zeeland

Lag högre utbildning i Nya Zeeland för att studera juridik i Nya Zeeland, eleverna måste gälla för en av landets 's universitet som erbjuder juridiska studier. Graden tar ungefär fyra års heltidsstudier för att slutföra. Efter avslutad examen och praktiska kursen krävs administreras till rulle barristers och solicitors av High Court i Nya Zeeland innan de kan öva lag. De måste också ansöka om och inneha ett Nya Zeeland Law Society certifikat. Nya Zeeland 's lag Programmet erbjuder flera fördelar. Landet välkomnar internationella studenter, och städer som Otago, där stora universiteten är belägna, har gott om bekvämligheter för studenter. Varje student som studerar på heltid i Nya Zeeland är automatiskt berättigade att arbeta i landet, på heltid på somrarna och deltid under läsåret. Dessutom är människorna i Nya Zeeland kända för att vara vänlig och acceptera.Studenterna har också flexibla krav som ska antas till en lag program. Studenter kan bedriva den första studieåret, sedan antagen till resten av programmet baserat på deras första år papper. Detta gör det möjligt för dem att se om studera lagen är en bra passform innan du hoppar in i den fullständiga juridiska programmet. Nya Zeeland invånare som registrerar sig en juristexamen betala $ 5798 för ett års studier. Eftersom statliga subventioner inte kan vara tillgängliga för internationella studenter, kan dessa avgifter ökar för dem som studerar i ett annat land. För att få den mest aktuella prislista ska eleverna kontakta universitetet som de själva väljer. Vid lyckad examen med en Nya Zeeland juristexamen, kommer studenterna att kunna öva lag i Nya Zeeland, eller de kan bedriva vidareutbildning för att öva på en annan plats. Nya Zeeland 's program för högre utbildning ger internationella studenter sex månaders arbetstillstånd efter examen för att ge sig tid att hitta ett jobb och ansöka om uppehållstillstånd om de vill.Juridisk utbildning kan också öppna dörren för arbete som en domstol reporter, advokatsekreterare, juridisk verkställande eller domstols registrator. Studenter som vill ha övertaget i att uppnå ett jobb efter examen kan vilja bedriva Honours eller forskarutbildning inom området juridik vid deras valda universitet. Denna fortbildning ger större sysselsättningsalternativ.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  580
 • Andel av verktyg

  44
 • Internetabonnemang

  49
 • Lokal transport

  108

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  8
 • Biobiljett

  10
 • Pint lokalt öl

  6

Om Nya Zeeland

Om Nya Zeeland Ofta bakgrund för äventyr eller fantasy filmer, är Nya Zeeland känd för sina frodiga gröna berg och hisnande landskap. Nya Zeeland är en ö i sydvästra Stilla havet öster om Australien. Denna biologisk önation är känd för sitt rika polynesiska kultur och konst och kultur i de inhemska Maori folket, liksom dess ull och mejeriexporten. Vad är lagen System Liksom i Nya Zeeland? Nya Zeeland härleder mycket av dess rättsliga system från common law-systemet som används i Förenade kungariket. Men vissa områden är olika, som Nya Zeeland har utvecklat sin egen form av sedvanerätt. Folket i Nya Zeeland också följa stadgar lagen, som hänvisar till de lagar som skapats av landets parlament. Vad är en juristexamen i Nya Zeeland? Advokater som utövar verksamhet i Nya Zeeland måste hålla en jur kand examen från en av landets 's universitet .Detta följs av en praktisk kurs som administreras av College of Law Nya Zeeland eller sammanslutningen av auktoriserade Legal Studies. Studenterna får ofta en dubbel examen eller utöva forskarstudier i lag, men detta är inte ett krav.

Visa krav

Studentvisum (för studier som är längre än tre månader)

Om din kurs är tre månader eller mindre, du behöver inte ett studentvisum, bara ett besöksvisum.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Studentvisum; Besöksvisum

Pris och valuta

NZD 250

Ansökningsavgifterna varierar beroende på ditt ursprungsland och kan vara runt $250.

Du kan kontrollera kostnaderna för ett Nya Zeelands studentvisum här:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and-when-to-pay

Vem kan ansöka om visum?

Ett studentvisum krävs för att alla som kommer till Nya Zeeland ska studera i mer än tre månader. Studien måste vara huvudsyftet med ditt besök. Om din kurs är upp till 3 månader, du kanske kan studera på ett besöksvisum eller arbetsvisum.

Du behöver inte ett studentvisum för att studera heltid om:

 1. du är medborgare i NZ eller bosatt
 2. du är en australisk medborgare
 3. du har ett visum för permanent uppehållstillstånd eller ett hemvist returvisum för Australien - utan villkor.

Var kan du göra ansökan?

Online/Nya Zeelands konsulat eller ambassad

Att göra en ansökan om ett Nya Zeelands studentvisum, du kan ansöka online eller personligen innan du reser.

För att ansöka personligen inom ditt hemland måste du kontakta ditt lokala Nya Zeelands konsulat eller ambassad för att få ett ansökningsformulär och/eller möte. Alternativt kan du ansöka online genom att besöka den officiella webbplatsen www.immigration.govt.nz och skapa ett konto.

Hemsida:https://www.immigration.govt.nz/

Hur gör man ansökan?

För din visumansökan behöver du:

 • Godkännandebrev från en godkänd utbildningsleverantör i Nya Zeeland.
 • Bevis på tillräckliga medel - Du måste visa att du har tillräckligt med medel för att betala dina studieavgifter (detta kan inkludera bevis på lånetäckning, stipendium eller andra medel) och bevis på medel för att täcka dina levnadskostnader medan du studerar i Nya Zeeland (via en sponsor, ett lån, ett stipendium, statligt stöd eller tillräckligt banksaldo). Du måste bevisa att du har minst 15 000 NZD$ (~10 870 USD) för varje år om din kurs är längre än nio månader.
 • Bevis på vidare resor - Detta kan vara bevis på redan betalda biljetter, bevis på ytterligare medel eller överenskommelse från en sponsor om att betala för vidare resor. Poängen är att visa att du tänker och har råd, att lämna landet när du har slutfört dina studier.
 • Reseförsäkring.
 • Läkarintyg - Om du planerar att studera i Nya Zeeland i mer än 12 månader måste du tillhandahålla ett allmänt läkarintyg, ett röntgenintyg på bröstet och eventuellt genomföra en tuberkulosscreening.
 • Om du är under 18 måste du också bevisa arrangerat boende, och om du är 17 eller äldre, ett polisintyg om ”god karaktär”.
 • Tvåfärgade passfoton.
 • Ett pass som är giltigt i minst tre månader efter det datum du planerar att lämna Nya Zeeland.
 • Bevis på att du har betalat viseringsansökningsavgiften.

När ska du ansöka?

Du bör ansöka minst sex veckor innan du planerar att resa till Nya Zeeland. Studentvisum som söks online tar vanligtvis 20 dagar att bearbeta, medan studentvisum som söks via pappersformuläret tar 25 dagar att bearbeta.

Ditt studentvisum är normalt under samma tid som den studie du har betalat för, och dess varaktighet kan vara upp till 4 år.

Behandlingstid

20 Days

Arbetsmöjligheter

Internationella heltidsstudenter med studentvisum får lagligt arbeta i Nya Zeeland i upp till 20 timmar per vecka under termin, och kan arbeta heltid under alla schemalagda semesterperioder som jul, Påsk- och sommarlov. Specifikationerna beror på dina visumvillkor. Arbetslivserfarenhet som krävs i dina studier räknas inte med i 20-timmarsgränsen. Internationella studenter kan inte vara egenföretagare.

Masters av forskning och doktorander kan arbeta så många timmar som de vill.

Timmar per vecka

20

Varför behöver du den här typen av visum?

Några av anledningarna till att ett Nya Zeelands studentvisum kan avvisas är:

 1. Om du har ett register över fängelse i det sista 10 år och eller dömts och dömts till fängelse.
 2. Om du har ett register över utvisning, och eller om du är föremål för en period av förbud att komma in i Nya Zeeland.
 3. Om det finns en felaktig framställning av den information du har lämnat, där immigrationsansvarig anser att den information som deklareras i din ansökan inte är äkta.
 4. Om du har lämnat in en ansökan som inte är ifylld
 5. Om hälso- och karaktärskraven inte uppfylls
 6. Om du inte kan visa för att täcka studieavgiftskostnaden, levnads- och resekostnader i Nya Zeeland
 7. Om det inte finns någon tydlig väg för kursen tänker du studera i Nya Zeeland
 8. Om immigrationsombudet ser att du inte är en genuin student från de dokument och information du har lämnat, och som efter telefonintervjun, kan du inte ens svara på viss information om kursinformation, institutionens information, bland andra
 9. Om medlen inte är legitima, eller om de inte kan verifieras